Kuvaus

Viisikymmenvuotias kirjailija Richard Richter muuttaa henkisen kriisin ja avioeron jälkeen keväällä 1992 kotikaupunkiinsa Wieniin ja löytää äitinsä 1941 kirjoittaman muistikirjan, joka muuttaa hänen elämänsä täysin. Hän lähtee Sarajevoon etsimään oikeaa isäänsä mutta joutuu piiritettyyn kaupunkiin keskelle Bosnian sotaa.

Intohimoisen rakkauden takia Richter ajautuu tilanteeseen, josta ei ole enää ulospääsyä. Kreikkalaisen tragedian sankarin tavoin hänkään ei pysty välttämään kohtaloaan. Eurooppalaisen älykön henkilökohtainen draama ja juurienetsintä - jonka kuluessa hän tulee istahtaneeksi juutalaiseen ympärileikkaustuoliin - punoutuvat tiiviisti monikulttuurisen kaupungin tuhoon, Jugoslavian hajoamiseen ja koko maanosamme tragedioihin 1900-luvulla.

Igor Stiks
syntyi 1977 Sarajevossa. Hän muutti 1992 Zagrebiin, opiskeli sitten Pariisissa ja Chicagossa ja työskentelee nykyisin Edinburghin yliopistossa. Hänen romaaninsa Linna Romagnassa (2000) ja Elian tuoli (2006) ovat saaneet lukuisia palkintoja, ja ne on käännetty yli kymmenelle kielelle. Igor Stiks osallistui 2009 Lahden kirjailijakokoukseen.

----

Kuvan pokkari.

KUNTO   Oikein hyvä  / erinomainen 

TOIMITUS kirjepostina (ei seurantakoodia, suojataan paperilla ympäriltä mahdollisuuksien mukaan). 

Kuuskulma toimii ainoastaan nettikauppana. Noutomahdollisuutta ei ole. Huomioithan tämän ennen tilausta. Lukisithan myös ystävällisesti toimitusehdot ja muut ohjeistukset. 

______________________   (PK)  YC/itäeurooppalaiset

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Sulkeutuu 6 vrk 8 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 6 vrk 8 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.