Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

*********************************************************************

Postitan tuotteet aina nopeasti ja hyvin kuplamuoviin pakattuina ! XS-pakettina nopeampi postitus seurannalla lisähintaan kts. Toimitusehdot!

*********************************************************************

Uusi Michael Korsin bikinialaosa. Materiaali: 85 % meryl ja 15 % spandex. Sisävuoren materiaali 76 % polyester ja 24 % spandex.

Väri: Murrettu Oranssi 

Hygieniatarra ei ole enää paikallaan tai - mallisessa alaosassa, koska pesin bikinihousujen ulkopuolelle liikkeessä tulleet likatahrat (pölyä tms).  Kuntoluokitus on uudenveroinen, koska bikinihousut ovat käyttämättömät ja jouduin ainoastaan irrottamaan hygieniatarran pesua varten. Bikinihousuihin on tullut kaupan hyllyltä / tm sisäpuolelle pari pientä n parin millin langanvetoa, ja ulkopuolelta löysin yhden pienen nypyn, mutta koska väri on elävän näköinen nämä eivät oikeastaan erotu mitenkään.

Koko : M (Venyttämättömät mitat: Vyötärön ympärys: 74 cm, Haarakorkeus edestä: 27 cm ja takaa: 24 cm)

HUOM! Kuvissa 3,4 ja 5 näkyy Guessin POP bikini yläosa, joka on jo myyty. SE EI SISÄLLY HUUTOON !

 

biksut , bikinit, bikinihousut , USA , made in usa ,  nelly , nelly.com , zara , asos , kesävaate , denim co , stradivarius , pull&bear , pull and bear , pimkie , bershka , guess , kesäasu , lacoste , bikbok , bik bok , tai , calvin klein , steve madden , mk

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.2.2024 2:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.