Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Suomi-futiksen sankariaika

"Miten Suomi nousi vakavasti otettavaksi haastajaksi perinteisille jalkapallomaille ja lopputurnauskandidaatiksi? Miten Suomen A-maajoukkueesta tuli Huuhkajat - ja mikä on tienraivaajien perintö uudelle sukupolvelle?

Suomalainen jalkapallo on kokenut viimeisen 15 vuoden aikana suuren muutoksen. Lopputurnauspaikka on A-maajoukkueelta vielä toistaiseksi jäänyt saavuttamatta, mutta jalkapallo on Suomessakin noussut todelliseksi ilmiöksi. Huuhkajat vetää kotikentällä katsomot täyteen, ja vierasotteluihin matkustaa joukkueen tueksi yhä enemmän ja enemmän sinivalkoisia faneja. Menestystä ei enää vain toivota, sitä odotetaan ja siihen uskotaan.

Kirjassa peilataan Suomen A-maajoukkueen kehitystä sen tähtien henkilökohtaisiin virstanpylväisiin sekä eri päävalmentajien mukanaan tuomiin oppeihin. Ääneen pääsevät suomalaisen jalkapalloilun avainhenkilöt eli he, jotka ovat olleet tekemässä ilmiötä nimeltä Huuhkajat: päävalmentajat Richard Möller Nielsenistä Stuart Baxteriin ja keskeiset pelaajat, kuten Antti Niemi, Jari Litmanen, Sami Hyypiä, Jussi Jääskeläinen. Mikael Forssell sekä monet muut, jalkapallojohtoakaan unohtamatta.

Iina Airio on Iltalehden urheilutoimittaja ja Timo Walden on Suomen miesten A-maajoukkueen tiedotuspäällikkö." [takakansi]

 

Otava 2010, 1. painos. Kovakantinen.

 

Kansissa hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.5.2024 22:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.