Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvienmukainen Iittalan Kivi tuikku.. On joskus ollut käytössä. Ehyt, mutta valitettavasti en puhdistanut ennen kuvaa..pohjassa näkyy kynttilän vahaa hiukan.. Sormenjälkiä näkyy. En saanut parempaa kuvaa nyt sitten mitenkään. On tummempi kuin kuvissa, joku punainen väri ? hiukan erikoisempi..en tunne näitä hyvin.olisiko punaisen ruskealtakin näyttää tässä..vaikea sanoa..vanhempi kuitenkin. Korkeus 60 mm, leveys 65 mm. Sivuillani on myös toinen Kivi tuikku joku sininen..?

Ostaessasi useampia kohteitani, yhdistelen postikuluja. niin miten ostajalle edullisemmaksi tulee. Postituskulu aina siis edullisimman mukaan painon ja koon huomioiden. Maksimihinta paketille 7.95..matkahuollon huutopaketti. Siihen voi ostaa tämän ja paljon muuta..hinta paketille sama. Voi kerätä pakettia. Lähetän myös postin kautta niin haluttaessa. Pakkaan hyvin.

Sivuillani myös paljon esim.erilaisia postikortteja, kirjoja, lejtiä,  Arabian muumiastioita, muumimukeja ja lautasia, Arabian seinätauluja ym..Taide Desing > Posliini ja keramiikka > Arabian ruoka-astiastot + Kortteja keräily > postikortit > sarjakuvat. fikuureja ym.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.4.2024 2:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.