Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ilkka Vuori: Pysy liikkuvana
Alaotsikko: Tuki- ja liikuntaelimistön itsehoito-opas
ISBN: 9789522914439
Kustantaja: Docendo
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2018
Sivumäärä: 253
Sidonta: Sidottu, kovakantinen
Kunto: Erinomainen

"Liikkuva elämä supistuu. Staattiset työasennot kuormittavat yksipuolisesti. Vapaa-aikaakin vietetään istuen. Ei siis ihme, jos selkävaivat ovat suomalaisten suurin sairauspoissaolon syy. Jotakin olisi tehtävä... Ja paljon pystytään tekemäänkin!

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet vaivaavat joka viidettä työikäistä ja useampaa kuin joka kolmatta eläkeläistä. Yli miljoonalla suomalaisella on jokin pitkäaikainen tuki- ja liikuntaelinten eli tule-sairaus. Työikäisille tyypillisiä tule-ongelmia ovat lanneselkäsairaudet, niskahartiaoireyhtymä ja nivelrikko. Iäkkäillä ihmisillä yleisiä ovat polven ja lonkan nivelrikko, osteoporoosi ja osteoporoottiset murtumat.

Tuki- ja liikuntaelimistö koostuu luista, nivelistä, nivelsiteistä, jänteistä ja lihaksista. Ne kaikki vaativat päivittäistä käyttöä ja ovat terveytemme perusta. Kipu kertoo, jos kaikki ei ole kunnossa. Useiden tule-sairauksien syntyyn ja etenemiseen voi vaikuttaa itse, vähentämällä riskitekijöitä ja tervehdyttämällä elintapoja.

Tule-oireiden kroonistumisen ehkäisemiseksi kannattaa niihin puuttua mahdollisimman varhain. Itsehoitoohjeista on silloin suurta apua. Pysy liikkuvana -kirjan opastuksella voi jokainen muuttaa elintapojaan omatoimisesti terveempään suuntaan, ja varmistaa tuki- ja liikuntaelimistönsä toimintakyky läpi elämän. Tämä kirja antaa tietoa niistä monista keinoista, mitä meillä itsellämme on käytettävissä. Arkiliikunta oikein tehtynä vie jo pitkälle.

On helpompaa ja järkevämpää ehkäistä ennalta - eikä koskaan ole liian myöhästä kuntoilla ja kuntouttaa.

Ilkka Vuori on tullut Suomessa ja kansainvälisesti tunnetuksi ”terveysliikunnan isänä” toiminnastaan liikunnan vaikutusten tutkijana ja liikunnan edistäjänä mm. professorina, UKK-instituutin ensimmäisenä johtajana ja lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä terveysja liikunta-alan järjestöissä. Vuori on julkaissut yli 400 tieteellistä artikkelia lähinnä liikuntafysiologian ja -lääketieteen alalta sekä lukuisia kirjoja. Hän on uransa aikana toiminut eri yhteyksissä asiantuntijana, muun muassa Maailman terveysjärjestölle (WHO). "

Asiasanat: Itsehoito-opas, Liikunta, Fysioterapia, Nivelten terveys, Lihasvoima, Kehonhuolto, Venyttely, Liikkuvuusharjoitukset, Kehonhallinta, Ergonomia, Kipujen hallinta, Terveellinen liikunta, Liikuntavammat, Kehon ylläpito, Fyysinen aktiivisuus, Kehon tasapaino, Kehon hyvinvointi, Terveysliikunta, Nivelten liikkuvuus, Liikuntaneuvonta, Itsehoidon menetelmät, Lihasjännitys, Harjoitusohjelmat, Kehon palautuminen, Liikuntarutiinit, Nivelten vahvistaminen, Terveet liikuntatavat, Liikunnan merkitys, Kuntoutus, Kehonhallintatekniikat, Kehon ylläpitäminen, Kehon kunto, Liikuntamotivaatio, Terveys ja hyvinvointi, Liikunta ja terveys, Liikunnan suunnittelu, Kehon joustavuus, Kehonhuollon ohjeet, Fyysisen kunnon ylläpito, Liikuntavammojen ennaltaehkäisy, Lihasvoiman kehittäminen, Kehon liikkuvuuden parantaminen, Liikuntaohjeet, Tuki- ja liikuntaelinsairaudet, Harjoittelun perusteet, Kehonhuollon tärkeys, Liikuntaneuvonnan periaatteet, Terveysliikunnan perusteet, Itsehoitomenetelmät, Kehonhuollon merkitys, Liikunnallinen elämäntapa, Liikuntaharjoitteet, Kehonhuollon vinkit, Liikunnan aloittaminen, Liikuntavammojen hoito, Lihasjännitysten vähentäminen, Kehonhuollon strategiat, Liikuntaterapia, Liikuntavammojen ehkäisy, Liikunnan vaikutukset, Kehonhuollon harjoitukset, Kehonhuollon ohjelmat, Liikunnan hyödyt, Kehonhuollon tekniikat, Liikuntavammojen itsehoito, Kehonhuollon suositukset, Kuntouttava liikunta, Liikunnan periaatteet, Terveyskeskeinen liikunta, Liikunnan ylläpitäminen, Kehonhuollon käytännöt, Lihasvoiman ylläpito, Liikuntavammojen välttäminen, Liikunnan ja terveyden yhdistäminen, Kehonhuollon edut, Kehonhuolto ja elämäntapa, Liikuntavammojen riskien hallinta, Kehonhuollon opastus, Kuntouttavan liikunnan periaatteet, Liikuntavammojen ennaltaehkäisevät toimet, Lihasvoiman parantaminen, Liikunnan ja hyvinvoinnin suhde, Kehonhuollon tavoitteet, Liikuntaneuvonnan periaatteet, opas, oppaat, Liikuntaelimet. Liikuntaelinten taudit, Henkilökohtainen terveydenhoito, tuki- ja liikuntaelimet, itsehoito, elintavat, muutos, liikunta, terveysvaikutukset, sairaudet, ehkäisy, hoito, kuntoutus

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

Samoilla 6,90 € postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.3.2024 14:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.