Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. ILMAN ALLERGIAA. Toimittanut Mary S. Kittel. Pysyvää apua allergiaan : 100 uutta tapaa hoitaa siitepöly-, eläin-, pöly- ja homeallergian oireita. Suomentanut Janne Huttunen. 2002 Otava. 144-sivuinen sidottu kirja (17,5 x 13,5 cm), kannet ylipainettu, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Ilman allergiaa (2002; The Doctors Book of Home Remedies for Airborne Allergies 2000) -kirja sisältää terveydenhuollon ammattilaisten käytännöllisiä ja helposti itse toteutettavia ohjeita allergiaoireiden lievittämiseen. Hengitysteiden allergiat ovat monen suomalaisen jokavuotinen vaiva. Miten hillitä kiusallisia allergiaoireita? Tärkeintä on tunnistaa oireet ja oppia välttämään riskejä. Allergikko voi parantaa oloaan ruokavaliotaan muokkaamalla ja tekemällä pieniä muutoksia elämäntapoihinsa. Lisäksi luonnosta ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista löytyy apua vaivoihin.

 

2. Björn Lindholmer: MAHAHAAVA: SEN SYNTY JA HOITO. Suomentanut Maija Taka. 1954 Tammi. 71-sivuinen nidottu (vihkomuotoinen) kirja (18,5 x 12,5 cm), ehjä ja siisti, runsaasti alleviivauksia, ei muita merkintöjä. Kirjassa on piirros- ja valokuvia.

Mahahaava: Sen synty ja hoito (1954; Hur man skall klara sitt Magsår) -kirjasen tarkoituksena on antaa potilaille ja heidän omaisilleen tietoja tästä komplisoituneesta taudista ja osoittaa heille nykyaikaisen tutkimuksen saavuttamat pätevät ja tulokselliset hoitomenetelmät. Mahahaavasta on tullut kansantauti, ja on käynyt yhä selvemmäksi, että se on suuressa määrin tyypillinen kulttuurisairaus. Useimmiten siitä kärsivät levotonta ja kiihkeätä elämää viettävät ihmiset, jotka ovat eniten alttiita sielullisille rasituksille. Lisäksi on todettu perityn rakenteen merkittävä osuus tämän sairauden synnyssä. Miten mahahaava syntyy? Miten sairaus ilmenee? Miten se parantuu ja mitä voimme tehdä säästyäksemme siltä? Tukholman St. Erikinsairaalassa työskentelevä tohtori Björn Lindholmer on Ruotsin taitavimpia kirurgeja ja erikoistunut mahahaavan hoitoon. Hän on aktiivisesti seurannut mahahaavatutkimuksen kehitystä viime vuosina kaikkialla maailmassa ja kertoo kirjassaan sairauden syistä, oireista, taudinmäärittelystä, erilaisista hoitomenetelmistä, kuten ruokavaliosta, levosta, elintapojen muutoksesta ja leikkauksista, sekä tervehtymismahdollisuuksista.

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 22 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 101 vrk 22 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.