Kuvaus

Isabel Marantin mustat vakosamettihousut. Sammarit ovat Marantin Etoile-mallistosta, ja mallin nimi on River. Lahkeet ovat suorat, edessä ja takana on vetoketjutaskut ja edessä on vetoketjullisten taskujen lisäksi klassiset farkkutaskut. Materiaali on pehmeä, kevyt ja hieman joustava vakosametti (68% puuvilla 30% polyesteri 2% elastaani). Sametti on sellaista ihan kapeavakoista. Erittäin hyvässä kunnossa, pidetty vain pari, kolme kertaa.

Koko 3, joka vastaa ainakin joidenkin taulukkojen mukaan Marantilla kokoa 40. Housut ovat minusta kuitenkin reilummat ja menevät varmaankin kokoon 42 asti, ja ehkä kokoa 44 käyttävälle myös riippuen siitä, miten niiden haluaa istuvan. Tarkista mitat: vyötärö n. 90 cm, lantio n. 101 cm, vyötärön korkeus n. 24 cm, lahkeen sisämitta n. 85,5 cm, lahkeensuun leveys n. 17 cm.

Minulla on myynnissä myös Isabel Marantin villakankainen takki, villainen kaulaliina ja pinkki silkkinen huivi sekä vaatteita myös merkeiltä Vanessa Bruno, Sonia by Sonia Rykiel, Acne, Belle by Sigerson Morrison, Opening Ceremony, Chloe, Stella McCartney, Marc Jacobs, Karen Walker, Surface to Air, Pamela Love for Topshop, Christopher Kane for Topshop, Helmut Lang, Rika, Antipodium, T by Alexander Wang, Carin Wester, Ancient Greek Sandals, A.P.C..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 4 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49 € Sulkeutuu 6 vrk 4 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.