Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Isabel Marantin musta laukku pehmeää mokkanahkaa. Laukussa on neljä taskua, joista kaksi on sivuilla, yksi läpän alla ja yksi sisällä. Kaksi taskuista on vetoketjullista. Laukku on mukavan kevyt, materiaali on aito nahka (vuohennahka), ja vuori on puuvillaa olevaa kangasta. Made in Portugal.

Laukku on sellainen keskikokoinen ja tarvittaessa yllättävän tilava. Mokka on niin pehmeää, että kun kannettavaa on vähän ja laukku tyhjänpuoleinen, laukku tavallaan mukautuu ja menee litteäksi ja pienempään tilaan, mutta tarvittaessa se nielee sisäänsä paljon tavaraa. Kuvissa laukussa on täytettä, jotta muoto tulisi esiin. Tässä mittoja: etukappaleen leveys n. 41 cm keskikohdalta mitattuna, etukappaleen korkeus n. 30 cm, pohjan leveys 13,5 cm. Hihna on säädettävä; pisimmillään se on n. 75 cm pitkä ja lyhyimmillään n. 69 cm. Kuvassa jossa laukku on olalla hihna on lyhyemmällä säädöllä.

Laukku on käytetty mutta hyvässä kunnossa, ehjä ja yleisilmeeltään siisti, mutta reunoissa, kulmissa ja olkahihnassa on pientä kulumaa ja käytön jälkeä. Sisältä laukku on erittäin siisti. Väri on ihan musta, ei harmaa eikä niin läikikäs kuin miltä kuvissa näyttää.

Minulla on myynnissä myös Marantin villakankainen bleiseri, vakosamettiset farkut, kaulaliina ja pinkki silkkinen huivi, sekä vaatteita myös merkeiltä Stella McCartney, Vanessa Bruno, Sonia by Sonia Rykiel, Acne, Belle by Sigerson Morrison, Surface to Air, Opening Ceremony, Chloe, Marc Jacobs, Karen Walker, Pamela Love for Topshop, Christopher Kane for Topshop, Helmut Lang, Antipodium, Rika, T by Alexander Wang, Carin Wester, Ancient Greek Sandals, A.P.C..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


125 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2024 0:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.