Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

ISÄNMAAN PUOLESTA. ENSISILMÄYKSELLÄ. BONES. KOSKETUS. DVD-levy pahvikotelossa avaamattomana muovissa. Sisältää neljä jaksoa suosikkisarjoista (valmistusvuosi 2010-2012). 20th Century Fox. Kesto noin 2 h 47 min. Tekstitys: suomi. [ - ei myyntiin!]

 

ISÄNMAAN PUOLESTA - Homeland - 1. kausi (2011). Kauden ikäsuositus 16. Lukuisia palkintoja kerännyt ja kriitikoiden parhaaksi uudeksi draamasarjaksi nimeämä sarja on täynnä vangitsevia hahmoja, yllättäviä käänteitä ja hengästyttävää jännitystä. Nerokas mutta epävakaa CIA-agentti Carrie Mathison (Claire Danes) epäilee, että sotavankeudesta pelastettu merijalkaväen sotilas ei ole sitä miltä näyttää. Onko merijalkaväen kersantti Nicholas Brody (Damian Lewis) sotasankari... vai al-Qaidan kätyri, joka suunnittelee terrori-iskua Yhdysvaltain maaperällä? Valmiina uhraamaan kaiken - maineensa, uransa ja lopulta jopa mielenterveytensä, Mathison päättää seurata vaistoansa selvittääksen totuuden.


ENSISILMÄYKSELLÄ - How I Met Your Mother (2010-2011). Kauden ikärajasuositus 7. Raikas komedia Tedistä (Josh Radnor) ja siitä kuinka hän rakastui. Kun Tedin parhaat kaverit Marshall (Jason Segel) ja Lily (Alyson Hannigan) päättävät solmia liiton, saa Ted kipinän etsiä oma Neiti Oikea. Avukseen tehtävässään hän saa baareja kiertelevän "pelimiehen" Barneyn (Neil Patrick Harris), vannoutuneen poikamiehen jolta löytyy riittämiin villejä keinoja naisten iskemiseksi. Ted iskee silmänsä viehättävään ja itsenäiseen Robiniin (Cobie Smulders), mutta kohtalolla saattaa olla jotain aivan muuta mielessään. Ensisilmäyksellä on takaumien avulla kerrottu tarina Tedin päivistä sinkkuna ja seurustelun sekä todellisen rakkauden etsimisen kohokodista ja vastoinkäymisistä.

 

BONES - Bones (2011-2012). Kauden ikärajasuositus 16. Bones edustaa televisiodraaman terävintä kärkeä. Se on yhdistelmä jännitystä ja mustaa huumoria. David Boreanaz tähdittää sarjaa katu-uskottavana FBI-agentti Steeley Boothina, joka lyöttäytyy yheen huipputeknisen oikeustieteellisen antropologin tohtori Temperance ”Bones” Brennanin (Emily Deschanel) kanssa ratkaistakseen monimutkaisimmat ja oudoimmat koskaan kirjatut murhatapaukset.


KOSKETUS - Touch (2013). Kauden ikärajasuositus 12. Draamasarjassa seurataan näennäisesti toisiinsa liittymättömiä ihmisiä, joiden kohtalot riippuvat toisistaan arvaamattomin tavoin. Yksinhuoltajaisä Martin Bohmin (Kiefer Sutherland) on vaikea saada yhteyttä autistisena pidettyyn poikaansa Jakeen (David Mazouz). Mutta Jake ei puhu, ei osoita tunteitaan, eikä anna kenenkään koskettaa itseään. Jakella on pakkomielle numeroihin, ja hän kirjoittaa pitkiä numerorimpsuja muistivihkoihin ja kännyköihin. Martin huomaa, että poika omaa uskomattoman kyvyn nähdä muille näkymättömän numeroista koostuvan kaavan, joka yhdistää kaikkea elämää maapallolla. Nerokkaan professorin (Danny Glover) avulla Martin löytää tavan kommunikoida Jaken kanssa ja näin auttamaan ihmisiä ympäri maailman. Tiedettä ja hengellisyyttä sekoittava sekoittava ainutlaatuinen sarja koskettaa sinua tavoilla, joiden et uskonut olevan mahdollista.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.6.2024 20:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.