Kuvaus

Upea, 92 cm pitkä kunnostettu kaukoputki 1800-luvun toiselta puoliskolta. Putkessa signeeraus DOLLAND LONDON, Day or Night. Kaukoputki on nähtävästi jossain vaiheessa kunnostettu ja puleerattu. Kunnostuksessa on korvattu pienet messinkiruuvit messikiputken ja puuosan liitoksessa pienillä hopeanvärisillä niiteillä, mikä nyt näkyy pienenä kauneusvirheenä. Muuten kaukoputki on erittäin näyttävän näköinen ja myös optisesti todella hyvä! Se osa messinkiputkesta joka on lähinnä puuosaa on niin jäykkä että sitä ei käytännössä saa työnettyä kasaan, kaksi muuta putken osaa liikkuvat kuten pitää. Tällä ei ole katselun kannalta mitään merkitystä mutta se tarkoittaa että putki ei mene enemmän kasaan kuin mitä se on viimeisessä kuvassa. (olen saannut putken liikkumaan pari milliä joten se ei ole täysin kiinni, ainoastaan erittäin jäykkä). Molemmisa päissä ehjät ja hyvin toimivat linssinsuojukset. Edessä ulosvedettävä vastavalonsuojus. Muuten siis todella näyttävä, ja optisesti hyvä ja toimiva. Pienet puutteet näkyvät hinnassa.

Katso lisää vanhoja teknisiä laitteita : PAINA TÄSTÄ
ja
Katso myyjän (Hondius) muut myytävät tuotteet TÄSTÄ

Tervetuloa tutustumaan esineeseen paikan päälle ennen ostopäätöstä. Laita yksityisviesti tai yhteystiedot kohtaan "kysymykset" niin sovitaan ajasta.

***Muistathan että kun ostat antiikkiesineen, raha ei ole hävinnyt mihinkään, se on on vain väliaikaisesti esineen muodossa. Hyvän antiikkiesineen voit aina halutessasi myydä eteenpäin.***

Hakusanat: technica, teleskooppi, kiikari

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 7 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

190 € Sulkeutuu 1 vrk 7 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.