Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaappien siivouksesta löytynyttä ylimääräistä tavaraa, jota en enää tarvitse. On vanhaa ja uudempaa ja koko setti myydään kerralla pois. Eli kaikki tavarat, jotka näkyvät pöydän päällä kuuluu pakettiin, mutta ei itse pöytä.

En ala listaamaan kaikkia tavaroita tähän, koska kuvista näkee kaiken tarpeellisen.

Sen verran mainitsen, että kuvassa näkyvät ruskeat kahvikupit + tassit ovat Arabian Krouvi sarjaa. Nämä ovat erinomaisessa kunnossa. Rannekello on aito Tommy Hilfiger kronografi. Kello on pysähtynyt ja ranneketju hieman rikki lukon juuresta. Elektroniikka joka näkyy kuvissa on toimivaa. Tähän lukeutuu kamera, kuulokkeet, hyvin vanha omronin verenpainemittari ja super mario lamppu. Vasemmassa alakulmassa näkyvä kolikko on 5 MK vuodelta 1992. Lasitavaroista minulla ei ole tietoa mitä ovat ja miltä vuodelta. Lisäksi mukana on mm. Butaanisytytin, vanhoja pelti/alumiini purkkeja, isot pelikortit, armeijan kenttäpullo, pari hyvin vanhaa urheilijan opasta, osuuspankin vanha virtahepo avaimenperä, vanha metallinen Napoleon figuuri jne.

Kysymällä saa lisätietoa tavaroista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
35 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.3.2024 12:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
3.3. klo 0:17

Onko sininen maljakko täysin ehjä? Ei röpelöä reunoissa yms?

3.3. klo 0:28

Moi,

Mielestäni on täysin ehjä. Koitin hypistellä reunoja, mutta en mitään ihmeellisempiä röpelöjä tuntenut. Kolhuja ei myöskään näy.