Kuvaus

Paketissa on paljon puuhaa monen ikäisille lapsille; pelejä, askartelua, lukemista, leivontajuttuja, nokkahuilu, helmitaulu, Nalle Puh pehmeä pallo, äänikirja ym... Hyvä vaikka mummolan pienille vieraille :)

 

Pelaa, piirrä ja ratkaise! Riemastuttava Oppi&ilo Hoksauspläjäys on pullollaan monipuolisia tehtäviä: etsi eroavaisuuksia, pareja ja hassuja asioita, kulje sokkeloita ja täydennä kuvat valmiiksi. Näiden puuhien parissa kuluu tovi jos toinenkin. Kortit ovat pyyhittäviä, joten voit tehdä tehtävät yhä uudelleen ja uudelleen. Tästä paketista riittää riemua pitkään! Sisältää: 50 kaksipuolista korttia. Ikäsuositus: 7-10 -vuotiaille. Nämä on kiva ottaa vaikka mukaan matkalle! Uutena 14.90. Kortit kaikki tallessa ja hyvässä kunnossa, mutta mukana ollut tussi on hukassa, mutta kaupoista löytyy paljon pyyhkimällä lähteviä tusseja.

 

Rannekorusetti 4 In 1 Tee Se Itse. Paketista on otettu vain 1 nauha, muutoin kaikki tallessa ja käyttämättömiä. Ohje mukana.

 

Pahvinen kuva ja siihen liimattavat pienet väritarrat.

 

Lemmikkien salainen elämä -elokuvan suloiset hahmot tekevät näistä kestävistä pelikorteista koko pelihyllyn vastustamattomimman pakan!Ikäsuositus 5+. Käyttämättömät.

 

Kaksi synttärikutsua.

 

Klassinen kalastuspeli. Saatko napattua kalat onkeesi? Vaatii 2xAA paristot. Ikäsuositus 4+. Uutena 20e. Yksi onki hukassa.

 

Klassikko sammakkopeli jossa sinun pitää yrittää saada sammakot niitten sankoon käyttämällä niitten hyppy taitojaan. Muistaakseni tänän on sekoittunu kahden pelin sammakoita. Uutena n.6e.

 

Muumi essu ja kaksi pientä kaulinta. Essu on ollut pari kertaa käytössä. Kaulimia on käytetty ja ovat edelleenkin ehjät. Kaulimet ovat hyviä koska niiden keskikohta rullaa, lapsella helpompi kaulita :)

 

Jäätelömuotit. Kerran käytetyt.

Erilaisia kirjoja. 

  • Maaginen taikatemppukirja. Maailman kuuluisimmat illuusiot ja 20 taikatemppua joita voi kokeilla kotona! Tämä kirja paljastaa taikuuden lumoavan maailman salaisuuksia. Maaginen taikatemppukirja raottaa salaperäisyyden verhoa, selittää selittämätöntä ja on täydellinen opas kaikille innostuneille taikureille. Seuraa taikuuden historiaa, tutustu kaikkien aikojen suurimpiin taikureihin ja opi ihmeellisiä taikatemppuja, jotka saavat ystäväsi hämmästymään. Upea nelivärikuvitus. 125 sivua. Ostettu kirjaston poistomyynnistä. Kannet ovat irronneet kirjasta, mutta korjattu kontaktimuovilla kiinni.
  • Aapinen. Kiva lukemaan opetettelevalle, hyväkuntoinen.
  • Walt Disney Ankallis-kirjallisuuden Klassikot 5 Aku Hamlet-kas siinä pulma ja muita tarinoita. Kirja on hyväkuntoinen, vain päällysmuovi vähän repeillyt ylä- ja alakulmasta. Kirjaston poistomyynnistä ostettu.
  • Miina ja Manu Afrikassa. Tiesitkös, että Miina ja Manu ovat käyneet Afrikassa? Eräänä päivänä he lensivät suurella lentokoneella tapaamaan sukulaisiaan. Matkassa olivat myös Erakko-Hermanni ja Heikki-Hiiri. Varmaan arvaat, että matkasta kehkeytyi suuri seikkailu! Hassuja sattumuksia riitti ja uusia tuttavuuksia syntyi: Sohvi-kirahvi, Elefantti-Antti, Sarvikuono-Emma ja Petteri-krokotiili. Lopulta löytyivät myös kaukaiset sukulaiset: Leo- ja Lea-leijonat.? Kirja on ostettu kirjaston poistomyynnistä. Kirjan selkä on ratkeillut, mutta sivut eivät ole irti ja kestää lukemista.

Lisää lukemista.

  • Ryhmä Hau piilokuvakirja. Suosikki-tv-sarjan koirakaverukset seikkailevat tässä iloisessa piilokuvakirjassa. Kuvista etsitään eläimiä, kulkuneuvoja, lintuja, leluja ym. Kirja oli yksi suosikki ja lukemisen jälkiä näkyy. Yksi sivu uupuu, yksi sivu teipattu kiinni ja parissa sivussa ratkeamia. 
  • Tammen kultaiset kirjat 1 Meidän Mirri. Ihana kirja pienestä kissanpennusta. Kulumaa kansissa. Kirja on ostettu kirjaston poistomyynnistä.
  • Kaksi minikirjaa. Ryhmä Hau Pennut pelastavat joulun. Hyväkuntoinen. Ja toinen on Pauli saa uuden sängyn. Hyväkuntoinen.

Pisteestä pisteeseen 32 sivua tekemistä. Puhtaat sivut. Ja pienempi on Minun puuhakirjani 10 tekemätöntä sivua ja 5 tehtyä.

 

Puinen helmitaulu, koulun alkaessa oli hyvä apuväline matikanlaskujen hahmottamisessa. Kymmenen helmeä viidessä rivissä. Hyväkuntoinen.

 

Fashion Passion T-shirt desing vihko. Vihkossa on erilaisia t-padan kuvia, mihin voi itse suunnitella kuviot ja värit. Mukana on ollut tarroja mutta ne on käytettytai hukassa. Tehdyt sivut tyttö ottanut pois, mutta jäljellä on vileä monta puhdasta sivua.

Mia ja minä sarjan kirja Mia ja haltijat. Tämä ei ole puuhakirja vaan ihan lukemista. Etusivulla omistuskirjoitus. Hyväkuntoinen.

 

Ensi tietoni: Aarrejahti meressä! kirja ja äänikirja. Kuvasta unohtui cd pois, mutta se tulee mukaan. Kirja päällystetty kontaktimuovilla. Yksi sivu revennyt ja se on teipattu.

 

H&M taitettava säilytyslaatikko, jossa kantokahva sivuissa. Koko 28x28x28 cm.

 

 

Pehmeä Nalle Puh pallo. Jos ei ole ihan pikkuista leikkijää niin tällä on myös hyvä harjoitella isommallakin kiinni ottamista.

 

Nokkahuilu ja ohjeet soittamiseen. ehjä ja vähän käytetty.

 

 

Kolme ompelukuvaa.

 

Kolme Prinsessa lehteä 6/2002, 1/2007 ja 2/2007. Kaikki hyvässä luku kunnossa. Värityskuvia tyttö värittänyt lehdistä ja vuoden 2002 lehdestä leikannut värityssivun muistoksi, ei vaikuta tarinasivuihin.

Kolme Prinsessa lehteä 3/2008, 5/2008 ja 6/2008. Kaikki hyvässä luku kunnossa. Värityskuvia tyttö värittänyt lehdistä. 3/2008 lehdestä takakansi leikattu, 5/2008 lehdestä uupuu sivut 15-22. 6/2008 lehdestä uupuu sivut 17-20, muistaakseni niissä oli julisteita tai peli.

 

Prinsessa Eveliinan ponit: Neptunus-Meren taikaponi. Tässä seikkailussa taikaponi Neptunus vie prinsessa Eveliinan lumoavan kauniiseen merenalaiseen maailmaan. Kirja on ostettu kirjaston poistomyynnistä. 

 

VIETÄ HAUSKOJA HETKIÄ HESSU KISSALAN JA MATO MATALAN KANSSA KOKOAMALLA 5 PALAPELIÄ, JOTKA OVAT TÄSSÄ KIRJASSA. OPIT SAMALLA VASTAKOHTIA. KAIKKI PALAT PAIKALLAAN. PIENIÄ KÄYTÖN JÄLKIÄ. VIIMEISESSÄ PALAPELISSA ON YKSI PALANEN TEIPILLÄ SIISTISTI KORJATTU. TAKAKANNESSA VÄHÄN KULUMAA.

 

Uusi Hanhiemo on ihanan nostalginen kirja, joka tuo vanhat tutut englantilaiset lastenlorut tähän päivään. Runot on sujuvaksi suomeksi riimitellyt Satu Heimonen. Kirjan kuvamaailma on monelle vanhemmalle tuttu omasta lapsuudesta. 

Uskallatko nousta kummitusjunan kyytiin? Yhtäkkiä juna pysähtyy ja kummitukset jähmettyvät. Hammasrattaat ovat menneet sekaisin! Saatko vaunut jälleen liikkeelle? Tarvitset loogista päättelykykyä, jotta saat kummitukset takaisin tanssin pyörteisiin! Ikäsuositus: 5-99 -vuotiaille. Pelaajamäärä: 2-4. Peli on oikein hyväkuntoinen ja kaikki osat ovat tallessa. Peliohje mukana!

 

Kaikenlaisia erilaisia värikyniä. Tussit kokeiltu ja niistä tulee hyvin väriä. Kaksi minikynä pakkausta jotka käyttämättömiä. Viivotin ja terotin. Eka kuvassa kaikki ja sitten samoista lähikuvia.

 

 

Muovinen rasia vaikka edellä oleville kynille ja pikku esineille. Irrotettava taso.

 

Suklaamunista tullutta pikku tavaraa. Eli lasten "aarteita"  :)

 

Pimeässä hohtavia tähtiä. Osa tähdistä ollut käytössä n. 7kpl kun teimme lasten kanssa kattoon otavan. Ovat keveitä niin pysyvät hyvin kaksipuoleisilla tarroilla/teipeillä. 

 

Huutoon lisätään postikulut. Perin vain toteutuneet postikulut.

 

 

 

 

Hakusanat; tyttö, tytön, tytölle, lapsi, lapselle, lapsille, lasten, pojan, pojalle, poikien, leluja, paketti, lelupaketti, kotiin, mummolaan, tekemistä, puuhaa, lukemista, Ankallis-kirjallisuuden Klassikot 5 Aku Hamlet-kas siinä pulma ja muita tarinoita, lasten tietokirjasarja, tietokirja, oppiminen, oppi, lasten, lapsen, lapselle, äänikirja, kivaa tekemistä, viihdettä, loma, lomapuuhaa, hoito, hoitoon, hohtavia, hohtava, tähtiä, peli, pelejä, lukemista, kirjoja, askartelu, söilytys, laatikko, pallo, nalle puh, miina ja manu, ryhmä hau, oppi ja ilo, helmitaulu, lemmikkien salainen elämä, pelikortit, sammakkopeli, kummitusjuna, ongintapeli, kalapeli, nokkahuilu, rannekoru, mia ja minä, aapinen, taikuri, taikatemppu, taikatemppukirja, värejä, kyniä,tussit, vahakynät, suklaamuna, yllätys, yllätyksiä, matkalle, reissuun

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 23 h 46 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 3 vrk 23 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.