Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Äkkilähtönä mökin vuokraus ajalle 19-21.4.2024. Hinta sisältää hissiliput 2kpl, loppusiivouksen sekä porealtaan käytön. maksimi henkilömäärä 8 henkilöä.

Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään Villa Havuun!

Villa Havu on 2021/2022 vuodenvaihteessa valmistunut tasokas ja tunnelmallinen paritalomökki kauniin luonnon keskellä. Mökki sijaitsee noin kilometrin päässä Iso-Syötteen rinteistä ja palveluista.

Nauti lähialueen tarjoamista ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksista sekä luonnon tarjoamista elämyksistä vuoden ympäri. Ladut, pyörä- ja kelkkareitit kulkevat lähellä. Aktiivisen päivän päätteeksi voit rentoutua mökin rauhassa muun muassa saunoen tai ulkoporealtaassa nautiskellen. Poreallas on sijoitettu rauhalliseen paikkaan takapihan isolle, katetulle terassille. Altaaseen mahtuu hyvin 5 aikuista.

Alakerrassa (61,5m2) on avara ja korkea olohuone-keittiö, kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa laadukkaat parisängyt, sauna, pesuhuone, erillinen wc sekä tilava eteinen ulkovaatteille ja -varusteille. Säilytystilaa on riittävästi isommallekin porukalle. Parvella (22,5m2) on neljä vuodepaikkaa. Huopamatolla päällystetyt portaat ovat turvalliset kulkea lapselle, portaikoin alakerran päädyssä myös lapsiportti.

Villa Havu on hyvin varusteltu ja voit viettää siellä huoletonta lomaa pidemmänkin aikaa. Varusteluun kuuluu pyykinpesukone ja kuivauskaappi pyykkihuoltoa varten. 100/100 Mbs valokuituyhteyden ansiosta etätyöskentely mökiltä käsin onnistuu mihin vuodenaikaan tahansa.

Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy kattava astiasto 10 hengelle. Mökissä on 50\" 4K smartTV kaapelikanavilla ja bluetooth-kaiutin sekä tietysti wifi-yhteys. Ilmalämpöpumppu pitää mökin lämpötilat kurissa myös helteellä. Lisäksi käytössä on syöttötuoli ja matkasänky perheen pienimmälle sekä lukollinen ulkovarasto varusteiden säilytystä varten.

Kesä- ja syyskaudella käytössäsi on terassikalustus + huippulaadukas Weberin hiili-/brikettigrilli (Weber Master-Touch GBS Premium E-5775 -hiiligrilli, 57 cm), jolla grillaat, paahdat tai savustat omat grilliherkkusi.

Valitettavasti lemmikit eivät ole sallittuja.

Vuokra-aika alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12 tai sopimuksen mukaan. Voit vuokrata mökin molemmat puolet (A ja B) isommalle porukalle, yhteensä 16 vuodepaikkaa. Huom. emme vuokraa Villa Havua bileporukoille.

Lisäksi varattavissa liinavaatteet 20e/hlö.

Jokaisen vuokralaisen jälkeen mökki siivotaan ja poreammeen vesi huolletaan kiinteistöhuoltoyhtiön toimesta.

Hakusanoja:

Iso-Syöte Syöte Isosyöte

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


350 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 18:17
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.