Kuvaus

Molly myy itämaisen teltansa. Valkoinen vaalean beigeillä kiemuroilla, vaalean mintunvihreät kulmat. Hienot yksityiskohdat. Ostettu aikoja sitten Ikeasta, ostin kaksi kappaletta mutta tämä ei koskaan tullut käyttöön koska koirat eivät käyttäneet sitä ensimmäistä ollenkaan. Teltta on kokoontaittuva. 100% polyesteriä. Käsinpesu.

(Molly-myyjä ei kuulu hintaan)

 

Mitat:

Korkeus: n. 41 cm

Leveys: 40 cm

Pituus: 50 cm

 

Kunto

Koska tuote on vielä muovipakkauksessaan ja en pysty tarkasti tietämään sen kunnon laitan kunnoksi hyvä vaikka tämä on ihan uusi ja käyttämätön. Näen muovin läpi että siinä on pari pilkunkokoista tahraa (näkyy viimeisessä kuvassa). En pysty sanomaan sen enempää kunnosta kun tämä ei ole kertaakaan avattu. eli se teltta joka näkyy useammissa kuvissa on meidän käytössä ollut (paitsi viimeinen kuva muovipakkauksessa olevasta teltasta, se on tämä joka on tässä myynnissä). Myydään pois tarpeettomana.

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1898758

Olen valmis yhdistämään huudot samaan Huuto pakettiin, jos huutaa itselleen useamman kohteen.

 

Hakusanat: koira, kissa, lemmikki, koirateltta, kissateltta, lemmikkiteltta, lemmikille, koiralle, kissalle, peti, koirapeti, koirapedit, kissapeti, kissapedit, koiratuotteet, kissatuotteet, sisustus, boho sisustus, boheeminen sisustus, boheeminen, itämainen, kierräys, kierrätystä, kierrättäminen, kirppis, kirpputori, Helsinki, pääkaupunkiseutu, pääkaupunki, Uusimaa, myydään, myynnissä, osta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
11 €
Sulkeutuu 2 vrk 11 h 17 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 11 € Sulkeutuu 2 vrk 11 h 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.