Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hobitti - eli sinne ja takaisin (sisältää värikuvia joissa mm. kartta)

Rakastettu satuklassikko ja itsenäinen alkusoitto Tarulle Sormusten herrasta

Kolossa maan sisällä asuu huolettomista elonpäivistään nautiskeleva hobitti nimeltä Bilbo Reppuli, jolla ei yleensä ole tapana matkustaa ruokakomeroaan kauemmas. Mutta kun velho Gandalf valitsee Bilbon mukaansa retkelle "sinne ja takaisin", edessä onkin lähtö vaarallisille poluille: takaisin pitäisi saada lohikäärme Smaugin ammoin varastama kääpiöiden aarre. Vaikka vaaroja matkalla riittää, haasteiden keskellä pienestä ja pelokkaasta mutta tavattoman sinnikkäästä hobitista kasvaa todellinen sankari.

J. R. R. Tolkien kertoi ja kuvitti Hobitin tarinan alun perin omille lapsilleen. Romaani saavutti suuren suosion heti ilmestyttyään 1937, ja siitä on tehty mm. Peter Jacksonin elokuvatrilogia ja balettisovitus Suomen Kansallisbaletissa.

"Täydellinen mestariteos." – The Times

”Hienosti kirjoitettu saaga kääpiöistä ja haltioista, kammottavista hiisistä ja peikoista – – jännittävä matkakertomus ja maaginen seikkailu, joka tihenee kohti mahtavaa loppuhuipennusta.” – The Observer

Taru Sormusten Herrasta (sisältää kartan)

Kaikenikäisten fantasiaklassikko, hobittien tarina, on tulvillaan seikkailuja, jännitystä ja huumoria.

Taru Sormusten herrasta on kaikenikäisten fantasiaklassikko, tarina joka on tulvillaan seikkailuja, jännitystä ja huumoria. Se sijoittuu Keski-Maahan ja sen muinaisuuteen, jolloin maata asuttivat uljaat haltiat, pelottomat ihmiset, sitkeät kääpiöt – ja hobitit.

Hobitit ovat vähäpätöinen kansa, joka rakastaa elämän yksinkertaisia iloja, maalaisruokaa, olutta ja kessua. He ovat pienikasvuisia ja iloluontoisia, laiskojakin, mutta pohjimmiltaan sisukkaita. Kun tummat pilvet alkavat kerääntyä Keski-Maan taivaalle ja vihollinen uhkaa, pienet ja hiljaisetkin joutuvat tekemään sankaritöitä.

Hobitti Frodo Reppuli saa haltuunsa näkymättömäksi tekevän taikasormuksen, josta riippuu koko Keski-Maan kohtalo. Hänen on lähdettävä pimeyden valtakuntaan Mordoriin tuhoamaan sormus. Pitkälle, vaaralliselle matkalle hän saa seurakseen ystävänsä Samin ja suojakseen saattueen.

Oxfordin yliopiston professorin J. R. R. Tolkienin saaga on saanut huiman suosion myös Peter Jacksonin ohjaamana kolmiosaisena elokuvana.

"Tämä kirja on kuin salama kirkkaalta taivaalta." – C. S. Lewis, Time & Tide

"Kerronnan ansiot ovat aineksen lähes nerokkaassa käytössä, uudelleenjärjestelyssä, jossa aito sadun tai myytin kertomisen tuntu on säilynyt." – Helsingin Sanomat

"Yksi 1900-luvun suurimmista kaunokirjallisista teoksista." – Sunday Telegraph

"En muista koska viimeksi olisin paneutunut johonkin satumaailmaan näin antaumuksella – väliin jännittäen, väliin mieli haikeana myötäeläen. Erikoiskiitoksen ansaitsevat suomentajat: he ovat onnistuneet välittämään Tolkienin hienovireisen ja vivahteikkaan kielen oivallisesti antaen hyvän esimerkin todella luovan kääntäjän merkityksestä." – Turun Sanomat

"Mestariteos? Kyllä, siitä ei ole epäilystäkään." – Evening Standard

"Tulvillaan huimien seikkailujen jännitystä ja vertojaan hakevia sankaritekoja." – Satakunnan Kansa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


23 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.4.2024 7:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.