Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jaana Juvonen: Haravainen
Alaotsikko: Kuvia Karjalasta Koivistolta Kiestinkiin
ISBN: 951708708X
Kustantaja: Joensuun yliopiston täydennyskoulutuskeskus, Euro-Tourist -projekti
Kieli: Suomi
Painovuosi: 1999
Sivumäärä: 128
Sidonta: Sidottu, kovakantinen
Kunto: Erinomainen

"Karjala hahmottuu eri tavoin eri ihmisille. Karjala on pitänyt ja pitää sisällään monenlaisia kulttuurin muotoja ja elämäntapoja, joihin ovat vaikuttaneet mm. idän ja lännen rajanvedot, liikenteelliset yhteydet ja luonnonympäristön tarjoamat mahdollisuudet. Osa karjalaisuudesta on korkeakulttuuriksi hyväksyttyä perinnettä ja kansallista kulttuuria. Mielikuvia Karjalasta on käytetty myös kaupallisissa yhteyksissä ja imagon luojana.

Teos kertoo Karjalan alueellisesta ja kulttuurisesta monipuolisuudesta, Karjalan kansainvälisistä yhteyksistä ja vaikutteiden tulosuunnista. Haravainen on osa Karjalaa, sen historiaa, kulttuuria ja kulttuurimatkailua käsittelevää kokonaisuutta. Kirjan lisäksi on laadittu videot, Kannikkainen ja Välihinen, sekä CD-rom esitys Härtsikkäinen."

Asiasanat: kulttuuri, kulttuurihistoria, karjala, itä-suomi, karelia, historia, paikallishistoria, karjalan, karjalaiset, karjalainen, kansanperinne, kansa, perinne, traditio, Valokuvateos, Karjala, Kulttuuriperintö, Maisemakuvaus, Kansanperinne, Perinteet, Karjalan evakot, Muistot, Menneisyys, Sukututkimus, Kulttuurihistoria, Matkakirja, Valokuvaaja, Karjalaiset kylät, Luonto, Maisemat, Kulttuurimaisema, Karjalainen ruoka, Käsityöperinne, Karjalaiset laulut, Karjalainen tanssi, Karjalan kieli, Karjalaiset puvut, Perinneruuat, Karjalaiset perinnerakennukset, Karjalan historia, Karjalaisten tarinat, Karjalaiset perinnejuhlat, Kansanmusiikki, Karjalainen arkkitehtuuri, Karjalaiset kansantanssit, Karjalaiset runot, Karjalan eläimistö, Karjalan kasvisto, Karjalainen käsitöiden perinne, Karjalainen luonto, Karjalan maisemat, Karjalaiset kulttuuritapahtumat, Karjalaisten elämäntavat, Karjalaiset perheiden tarinat, Karjalaiset käsitöiden tekniikat, Karjalaisten juhlat, Karjalaiset perinteiset koristeet, Karjalaisten kalastusperinne, Karjalaiset maatalouden perinteet, Karjalaisten kulttuuriperinnön vaaliminen, Karjalan matkailukohteet, Karjalaisten käsitöiden symboliikka, Karjalainen musiikki, Karjalaiset leikit, Karjalan murre, Karjalainen keittiö, Karjalaiset saunaperinteet, Karjalan kasvatusperinne, Karjalaiset tapakulttuurit, Karjalainen kulttuurimatkailu, Karjalaisten käsityötarvikkeet, Karjalainen kalastus, Karjalaiset perinneruoat, Karjalan eläinperinne, Karjalaiset tanssiperinteet, Karjalan kansanparannus, Karjalainen perinnetieto

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat!

Samoilla 6,90 € postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.6.2024 17:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.