Tuote on myyty käyttäjälle ojis491 hintaan 0,90 €

Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

----

On jäisen hyytävä jouluaatto Wichitassa, Kansasissa. Charlie on paikallisen alamaailman suosima asianajaja, joka on kehittänyt oman bonuspalkkiosysteemin yhdessä partnerinsa Vicin kanssa. Joulusukkaan on tarkoitus kähveltää yli kaksi miljoonaa dollaria gangsteripomo Bill Guerrardin rahoja. Charlie haikailee muhkean kakun päälle vielä herkullista kirsikkaa: kaunis ja kohtalokas Renata, joka pyörittää strippiluolaa nimeltä Sweet Cage, mahtuisi vaivatta pukin rekeen. Charlie suunnittelee häipyvänsä kaupungista Renatan ja rahojen kanssa heti aaton jälkeen. Mutta kun ilta tummuu ja kynttilät syttyvät ikkunoihin, Charlie huomaa joutuneensa pirulliseen piirileikkiin. Paikkakunnan poliisi ei ole ainoa taho, jota lakimiehen joulunvietto alkaa kiinnostaa – ja ikkunan taakse voi ilmestyä tontun lisäksi muitakin...

Päiväni murmelina - ja Terapian tarpeessa -elokuvien ohjaaja kaivaa lahjasäkistään taatusti viileän toimintakomedian, joka iskee katsojan kanveesiin hurmaavan nyrjähtäneellä huumorillaan – joulun hengessä, totta kai! JOHN CUSACK (Con Air) ja BILLY BOB THORNTON (Monster’s Ball) ovat omiaan hämäriin puuhiin sekaantuvina lakimiehinä ja liki hysteerinen OLIVER PLATT varastaa show’n Charlie-polon vanhana ryyppykaverina. Unohtaa ei myöskään sovi upeaa CONNIE NIELSENiä (Gladiaattori), joka strippiklubin emäntänä osaa tarvittaessa käytellä myös ruoskaa!

Alkuperäinen nimi: The Ice Harvest

Ohjaus: Harold Ramis

Pääosissa: John Cusack, Billy Bob Thornton, Connie Nielsen, Randy Quaid, Oliver Platt

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


0,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.4.2024 1:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.