Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään erinomaisessa kunnossa oleva Jabra Speak 710 premium tason konferenssikaiutin. Liitäntä USB-A joko johdolla tai USB-A donglella (bluetooth). Skype for Business sertifioitu.

Premium-laatuinen kaiutinmikrofoni kokousten pitämiseen, musiikin kuunteluun tai henkilökohtaiseksi kaiutinmikrofoniksi työpöydälle. Äänenlaatu tempaa mukaansa, plug-and-play liitettävyys helpottaa ja tuotteen pieni koko varmistaa, että voit osallistua kokouksiin laadukkaasti vaikka kotoa käsin! Jabra Speak 710 avulla luot neuvottelutilan minne tahansa.

Lisäksi kaksi samanlaista voidaan liittää yhteen nerokkaasti keskinäisen bluetoothin avulla ja kokoat kahden laitteen ympärille isomman ryhmän ja ryhmän hajaantuessa voit ottaa taas laitteet käyttöön kahdelle pienemmälle ryhmälle. Laitteen kompakti muotoilu, tukijalka, jalan ympärille kiertyvä USB-johto ja mukana kulkeva säilytyspussi tekevät tuotteesta ideaalisen työkumppanin.

Voit yhdistää laitteen matkapuhelimeen ja tablettiin bluetoothilla, tai tietokoneeseen langattomasti mukana tulevalla USB-donglella tai USB-johdolla. Älykkään, täysin 360-asteisen mikrofonin ja entistä paremmalla äänenlaadulla varustettu Speak 710 päihittää Jabran vanhemmat kaiutinmikrofonimallit mennen tullen. Se toimii yhdessä yleisimpien puhesoftaratkaisujen kanssa, saumattomasti.

Lisätietoja: https://www.jabra.fi/business/speakerphones/jabra-speak-series/jabra-speak-710

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


100 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.3.2024 17:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.