Kuvaus

Anders C. Krogh: Jaguaarin Voima Vuosi Amazonian Sademetsässä. Bazar 2009, sivuja 367.

HUOMIO, HUOMIO!!!!! KIRJASTON POISTO!!!!!

Vaikeakulkuinen sademetsäalue Perun ja Brasilian rajalla on yksi maailman eristyneimmistä seuduista. Seudulla asuu useita alkuperäiskansoja, jotka ovat yhteydessä ulkomaailmaan vain harvoin, jos lainkaan.

Norjalainen Anders C. Krogh haaveili jo lapsena matkasta sademetsään. Hän halusi elää luonnon ehdoilla, kaukana länsimaisesta kulutuskulttuurista. 23-vuotiaana hän osti ainoastaan menolipun Peruun, ja hänen mahdottomalta tuntuva unelmansa toteutui: pieni matses-intiaaniheimo hyväksyi hänet joukkoonsa. Krogh asui heimon luona kokonaisen vuoden. Pieni yhteisö jakoi hänen kanssaan arkensa ja juhlansa, ilonsa ja surunsa, ja opetti hänelle kieltään, metsästystekniikoitaan ja rituaalejaan.

Krogh oli heimon luona onnellinen ja aikoi jäädä sinne loppuiäkseen. Hän kuitenkin joutui huomaamaan, että heimon tulevaisuus oli uhattuna. Krogh ymmärsi, että heimon luona asuessaan hän ei pysty juurikaan vaikuttamaan tilanteeseen, joten hän palasi Norjaan ja alkoi etsiä mahdollisuuksia työskennellä sademetsien ja niiden asukkaiden hyväksi. Norjassa Krogh kirjoitti kokemuksistaan kirjan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 86 vrk 6 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 86 vrk 6 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.