Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Fulton on amerikkalaisen pikkukaupungin perikuva. Kirkossa käydään ahkerasti, perhe-elämä kukoistaa, perinteisen arvot ovat kunniassaan. Tässä onnelassa vuoden kohokohta on maatalousnäyttely, monen päivän suurjuhla, jonka ohessa on tivoli ja muuta viihdeohjelmaa. Tämän vuoden vetonaula on kiertelevä tanssiryhmä, joka itse asiassa esittää stripteasea, niin rohkeaa kuin kunkin paikkakunnan lainvalvojat sallivat.
Fultonin seriffi on vanhanaikainen tiukan linjan mies. Mutta vaikka kaiken kokeneet tanssitytöt tietävät varoa vilauttamasta liikaa paljasta pintaa, heidän tulonsa vaikuttaa kaupungissa kuin hiiva olutsammiossa: ensin alkaa kuplia, sitten kuohua.
Tapahtumien vyöryn panee tahtomattaan alulle tanssiryhmän johtaja Talker, salaperäinen mies, joka ei halua paljastaa oikeaa nimeään eikä menneisyyttään. Hänen intohimoinen yllätysromanssinsa kunniallisen fultonilaisen rouvan kanssa sekoittaa elämän sotkuiseksi vyyhdeksi.
Ongelmitta eivät selviydy stripparitytötkään, sillä seudun miesväki riehaantuu hillittömään menoon. Kaupungin säädyllinen julkisivu rakoilee päivä päivältä pahemmin. Jännitys huipentuu strippariryhmän viimeisenä iltana. Siitä tuleekin melkoinen esitys, kun jokainen paljastaa oikeat karvansa.

Katso myös muut myynnissäni olevat kirjat, samaan pakettin menee useampikin kirja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 20:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.