Misirlou
Myydään kirjoja ja sarjakuvia, musiikkia, elokuvia & pelejä eri formaateissa sekä kaikenlaista muutakin keräilytavaraa...

Kuvaus

James Tiptree Jr: Hävittäjä.
Kustantaja Pirkanmaan Kirjapaino ja Lehtikustannus Oy, paino: Pirkanmaan Graafinen Oy Tampere 1989. 1.painos, 384 sivua.
Pehmeäkantinen scifi-kirja; selkämyksen/sisusosan liimaukset ovat hieman pettäneet - sivu 229/230 on irronnut kokonaan selästä (on siis irrallisena sivuna omalla kohdallaan) ja noin viitisenkymmentä sivua sitä ennen on ylälaidaltaan selästä irti.
Selkämyksessä näkyy ohutta pystysuuntaista taitosjuovaa ja etukannen ulkoreunoillakin näkyy pientä kulumaa. Muuten kirja on aivan lukukelpoisessa kunnossa.

* EI POSTIKULUJA - POSTIKULUT SISÄLTYVÄT HUUTOHINTAAN KOTIMAASSA

** TILITIEDOT LUKEVAT KOHTEEN SULKEUDUTTUA huuto.netin LÄHETTÄMÄSSÄ VIESTISSÄ ALIMMAISENA - "VAKIOVIESTISSÄ"

*** MAKSUN VIESTIKENTTÄÄN KOHTEEN NIMI




Kansitekstiä;

"Joukko miehiä ja naisiakokoontuu telepatiakokeilua varten Yhdysvaltain merivoimien salaiseen tukikohtaan. Kokeiden aikana he saavat yhteyden kaukaisen Tyree-planeetan asukkaisiin, jotka ovat valtavia, siivekkäitä kalmareita muistuttavia olentoja ja asuvat myrskyisän maailmansa ilmakehässä.

Tähtien välisessä avaruudessa liikkuu suunnaton, tunteeton olento - Hävittäjä - joka mennessään ahmii kitaansa kokonaisia aurinkokuntajärjestelmiä. Hävittäjä lähestyy Tyreetä. Huomatessaa että edessä on varma kuolema tyreeläiset toteavat, että heidän ainoa mahdollisuutensa selviytyä vaarasta on varastaa Maan ihmisten ruumiit..."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 17 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 69 vrk 17 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.