Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

- Tuote lähetetään samanaikaisesti kun palaute annetaan, eli kun huomaat saaneesi minulta palautteen huudetusta kohteesta niin silloin ostos on lähtenyt postiin (palaute myyjältä on kaupan vahvistus)
- Maksutiedot tilinumeroineen löytyvät kohteen suljettua huuto.netin lähettämästä viestistä - viestisivun alalaidalla olevasta "vakioviestistä"
- Postimaksut sisältyvät lopulliseen huutohintaan Suomessa kotimaan sisäisissä postituksissa. Postitus tapahtuu postin kautta edullisimman taksan mukaan, ellei ostaja ilmoita erikseen haluavansa/maksavansa muunlaista toimitusta.
- Ulkomaille (Foreign countries) + Ahvenanmaalle (Åland) lähetettäessä postikulut lisätään loppuhintaan eli ulkomaille ja Ahvenanmaalle postituksissa huutaja maksaa lisäksi postikulut. ** Buyer must pay post in that case if the product will be send outside from Finland.
- Postiennakolla ei toimiteta.
- huuto-paketti ei ole käytössä.
- Yrityksenä maksamme huuto.netille komissio-maksua jokaisesta myydystä tuotteesta, ja kaupan peruuntuessa joudumme aina antamaan negatiivisen palautteen jotta komissio-hyvitystä ei perittäisi toteuttumattomasta kaupasta. HUOM! Myös hyväksytty hintaehdotus on kauppa josta menee komissiomaksu sen peruuntuessa.
- Osoitetiedot otetaan aina huuto.netin ilmoittamista tiedoista, jos postitus-osoite on jokin muu niin ilmoita siitä ajoissa sähköpostitse!
- Tuotteen palautus tai kaupan purku: ostaja maksaa takaisinpostituksen postikulut emmekä hyvitä niitä.
- Jos asiakas jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, joutuu hän itse korvaamaan tuotteen palautumiskustannukset. Lähetyksen palautumiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen postikulu.
- Runsaasta sähköpostin määrästä johtuen pyrimme vastaamme ainoastaan niihin sähköposteihin joissa on jokin kysymys tai kuittauspyyntö.
- Jos jokin asia kohteessa kaipaa mielestäsi lisätietoa /tarkempaa kuvausta niin kysy kohteen kysymys -osiossa, pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan!


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Misirlou
Y-tunnus 1138239-0
Osoite Päijänteenk.1 A 5, 15140 Lahti
Puhelinnumero +358503618383
Sähköposti misirloudivari@jippii.fi