Sopimusehdot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

- Tuote lähetetään kun maksu on tullut tilille, myöskin palaute annetaan samanaikaisesti, eli kun huomaat että olet saanut minulta palautteen huudetusta kohteesta niin silloin ostos on lähtenyt postiin (palaute myyjältä on siis kaupan vahvistus)
- Maksutiedot tilinumeroineen löytyvät kohteen suljettua huuto.netin lähettämästä viestistä - viestisivun alalaidalla olevasta "vakioviestistä"
- Postimaksut sisältyvät lopulliseen huutohintaan Suomessa kotimaan sisäisissä postituksissa. Postitus tapahtuu postin kautta edullisimman taksan mukaan, ellei ostaja ilmoita erikseen haluavansa/maksavansa muunlaista toimitusta.
- Ulkomaille (Foreign countries) + Ahvenanmaalle (Åland) lähetettäessä postikulut lisätään loppuhintaan eli ulkomaille ja Ahvenanmaalle postituksissa huutaja maksaa lisäksi postikulut. ** Buyer must pay post in that case if the product will be send outside from Finland.
- Postiennakolla ei toimiteta.
- huuto-paketti ei ole käytössä.
- Yrityksenä maksamme huuto.netille komissio-maksua jokaisesta myydystä tuotteesta, ja kaupan peruuntuessa joudumme aina antamaan negatiivisen palautteen jotta komissio-hyvitystä ei perittäisi toteuttumattomasta kaupasta. HUOM! Myös hyväksytty hintaehdotus on kauppa josta menee komissiomaksu sen peruuntuessa.
- Osoitetiedot otetaan aina huuto.netin ilmoittamista tiedoista, jos postitus-osoite on jokin muu niin ilmoita siitä ajoissa sähköpostitse!
- Tuotteen palautus tai kaupan purku: ostaja maksaa takaisinpostituksen postikulut emmekä hyvitä niitä.
- Jos asiakas jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, joutuu hän itse korvaamaan tuotteen palautumiskustannukset. Lähetyksen palautumiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen postikulu.
- Runsaasta sähköpostin määrästä johtuen pyrimme vastaamme ainoastaan niihin sähköposteihin joissa on jokin kysymys tai kuittauspyyntö.
- Jos jokin asia kohteessa kaipaa mielestäsi lisätietoa /tarkempaa kuvausta niin kysy kohteen kysymys -osiossa, pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan!