Kuvaus

Kuvien DVD:t suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Arn - Temppeliritari & Arn - Pohjoinen valtakunta (2DVD) uusi ja muoveissa

Arnin ja Cecilian tarinan tapahtumat sijoittuvat Ruotsiin ja Pyhälle Maalle. Upeaa keski-aikaista seikkailua värittävät urheat ritarit, mahtavat kuningattaret ja petolliset kuninkaat. Jännittävä kertomus sodasta, juonittelusta, ystävyydestä ja petollisuudesta – mutta myös tarina suuresta rakkaudesta.

Arn Magnusson (Joakim Nätterqvist) syntyy Arnäsin tilalla Länsi-Götanmaalla vuonna 1150 – aikaan, jolloin kuninkuus ratkottiin miekoin ja kirkko piti kansaa kovassa kurissa. Arn kasvatetaan luostarissa, missä hänestä kehittyy harvinaisen oppinut nuori mies ja lahjakas soturi.

Arn löytää elämänsä rakkauden, Cecilian (Sofia Helin), mutta heidän rakkauttaan käytetään kohtalokkaasti aseena valtataistelussa kirkon ja kuninkaan välillä. Cecilia suljetaan luostariin ja Arn lähetetään temppeliritarina Pyhälle Maalle, missä sota kristittyjen ja muslimien välillä käy kiivaana...

Perustuu Jan Guilloun menestyksekkääseen kirjatrilogiaan, jota on myyty Pohjoismaissa yhteensä yli 2,6 miljoonaa kappaletta.

Ohjaus: Peter Flinth

Perustuu: Jan Guilloun romaaneihin

Pääosissa: Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Stellan Skarsgård, Mads Mikkelsen, Vincent Pérez, Simon Callow, Gustaf Skarsgård, Mikael Nyqvist, Svante Martin, Bibi Andersson

Valmistusvuosi: 2007 & 2008

Kesto: 4 h 16 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 6 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 13 vrk 6 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.