Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Jane Ayres: GEMMA JA MUSTA ORIVARSA. Suomennos: Satu Heimonen. Kannen kuva: Jennifer Bell. 2005 Pollux-hevoskerho, Gemma-sarjan kolmas kirja. 127-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Gemma ja musta orivarsa (2005; Gemma and the Black Colt 2003) -teoksessa Gemma Carltonin elämään laukkaa uusi ihastus: yllätysvarsa Starchaser. Edessä häämöttää kaikkien aikojen hevoskesä, mutta mitä vielä! Välit poikaystävä Steveen rakoilevat, hevosten hoitokodilla on rahahuolia ja kaiken kukkuraksi Gemma kohtaa tyypin, joka väittää omistavansa Starchaserin. Onneksi on sentään ystäviä - sekä salaperäinen Kyle, joka saa Gemman sydämen pamppailemaan.

 

2. Jane Ayres: GEMMA JA HEVOSHUIJARIT. Kannen kuva: Jennifer Bell. 2006 Pollux-hevoskerho, Gemma-sarjan neljäs kirja. 94-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, uuden veroisessa kunnossa, takakannessa aavistus tarran jälkeä, ei merkintöjä.

Gemma ja hevoshuijarit (2006; Gemma and the Disappearing Showjumpers 2006) on Gemma-sarjan neljäs kirja. Gemma Carlton on saanut luvan työskennellä pai päivää viikossa Punametsän tallilla, jossa perheen ponit asustavat. Muuten Gemmalla on edessään tylsääkin tylsempi kesäloma. Kaverit matkustavat pois, ja poikaystävä Kyle lähtee opiskelemaan hevoskuiskausta. Gemma saa kuitenkin uuden ystävän, entisen kilparatsastaja Samanthan – "inhoan sitä nimeä, sano vaan Sam". Sam on edellisenä vuonna loukkaantunut onnettomuudessa eikä pysty kävelemään. Yks kaks tytöt löytävät itsensä hevosvarkaiden jäljiltä – ja kesälomasta kehkeytyykin kaikkea muuta kuin pitkäpiimäinen!

 

3. Jane Ayres: VILLIHEVOSTEN SAARI. Suomennos: Nina Mäki-Kihniä. Kansi ja piirroskuvitus: Jennifer Bell. 2009 Pollux-hevoskerho. 125-sivuinen nidottu kirja, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Villihevosten saari (2009; Wild Horse Island 2009) -teoksen päähenkilö on Zephyr-niminen ori. Jossain kaukana, tyrskyjen helmassa, on saari, joka on majesteettisen Zephyrin ja sen lauman koti. Siellä ori on syntynyt ja siellä sen sydän nauraa kilpaa rajujen merituulien kanssa. Yhtenä päivänä paha saapuu saarelle ja muuttaa Zephyrin vapauden vankeudeksi. Siitä päivästä alkaa arabiorin kamppailu takaisin kotiin. Matkan varrella kimo tapaa joukon ihmisiä, jotka kaikki tietävät, millaista on kaivata jotakin sydämensä kyllyydestä. Mutta voiko lopulta kukaan kaksijalkaisista ymmärtää, mitä pohjimmiltaan villi Zephyr todella haluaa?

 

4. Jane Ayres: SÄRKYNEET SYDÄMET. Piirroskuvitus Jennifer Bell. Suomennos Nina Mäki-Kihniä. Penny Girl-sarja. 2014 Stabenfeldt. 107-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä, takakannessa tarran jälkeä.

Särkyneet sydämet (2014; The Forever Horse 2014) -kirjassa Sophie toivoo saavansa oman hevosen. Jo kahdesti hän on joutunut luopumaan hevosesta, jolle on menettänyt sydämensä. Hän ei halua enää lisää sydänsuruja. Mutta kun elämänhalunsa kadottanut Lancelot-ruuna saapuu hevoskotiin, Sophie haluaa auttaa sitä. Onnistuuko hän saamaan yhteyden sulkeutuneeseen hevoseen?

"Kimo Lancelot kyhjötti nurkassa pää riipuksissa ja katse tylsistyneenä. Masentuneena ja yksin. Papurikkotäpläinen kimo oli voimaton ja hädin tuskin tietoinen heidän läsnäolostaan. Sophie veikkasi, että yhtä hyvin he olisivat voineet olla toisella planeetalla."

 

Jane Ayresin teoksista on julkaistu suomeksi Salaperäiset ponit (1993), Myllyn aavehevonen (1994), Ongelmia ponitallilla (1995), Villin hevosen saari (1995), Kadonneet ponit (1997), Paluu villin hevosen saarelle (1997), Hevospartio (1998), Keskiyön hevonen (1999), Nouse ratsaille Jan (1999), Ponitallin uusi vuosi (1999), Pulmallinen poni (2000), Kilpahevonen katoaa (2001) ja Villihevosten saari (2009), Pollux-hevoskerhossa Lahjahevonen (1999), Peto hevoseksi (2000), Myrskyn silmässä (2001), Kaikki on toisin (2001),Täydellinen hevonen, 2004), Parvekehevonen (2009) ja Pimeyden hevoset (2009) sekä hevoskerhon Gemma-sarjassa Ponitallin uusivuosi (1999), Gemma ja noiduttu amuletti (2002), Gemma ja musta orivarsa (2005) ja Gemma ja hevoshuijarit (2006).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 88 vrk 19 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 88 vrk 19 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.