Kuvaus

"Poika, silloin kolmevuotias, luuli isän kuolleen, vaikka oli juuri saattanut puhua isänsä kanssa puhelimessa." - Pia, vangin vaimo

Missä isä on? Mitä isälle kuuluu? Milloin isää pääsee näkemään? Milloin isä tulee kotiin? Johtuuko se minusta, että isä ei soita, ota yhteyttä tai etten pääse tapaamaan isää?

Näitä kysymyksiä pohtivat tuhannet alaikäiset lapset Suomessa. Kirjoittaja on elinkautistuomiota istuva vanki-isä, joka kertoo omista kokemuksistaan. Kirja kertoo, minkälaista on olla isänä vankilassa, minkälainen vaikutus vanhemman vankeudella on lapsiin ja miten lapsiin kohdistuvia haittoja olisi mahdollista ennaltaehkäistä. Lisäksi kirjoittaja on haastatellut mm. murhista, tapoista ja törkeistä huumausainerikoksistatuomittuja vankeja, jotka pohtivat isyyttään ja suhdetta lapsiinsa.

"Tiedän, että isi rakastaa minua. Joka puhelun jälkeen isä sen aina kertoo ja kyllä sen tietää, kun joku rakastaa." - Nella, vangin tytär

--------------

Vanhemmuus vankilassa ja sen vaikutukset lapsiin. Pehmytkantinen kirja. Isompi kuin pokkarikoko.

KUNTO  hyvä käytetty / kannessa iso taitos, kulmahankaumaa.

TOIMITUS kirjepostin mukana (suojataan paperilla mahdollisuuksien mukaan). Kirjeissä ei ole seurantaa.

Kuuskulma toimii ainoastaan verkossa. Tuotteissa ei siis ole noutomahdollisuutta. (Lukisithan muutenkin ohjeistuksen - sekä esimerkiksi postitusaikatauluihini liittyvät tiedot ohesta.)

___________ (VK) crime     

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Sulkeutuu 64 vrk 6 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 64 vrk 6 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.