Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jännitystä ja toimintaa (Blu-ray)

· Push (Blu-ray)

Jotkut pystyvät siirtämään esineitä ajatuksillaan, jotkut näkemään tulevaisuuteen ja toiset tunkeutumaan aivoihisi. Maanalaiset järjestöt ovat vuosikausia yrittäneet kehittää ihmisaseita henkilöistä, joilla on yliluonnollisia kykyjä. Nyt vaarallinen tavoite on toteutumaisillaan.

· Maze Runner The Death Cure (Blu-ray)

Thomas (Dylan O'Brien) ja muut aukiolaiset huomaavat olevansa keskellä tähän asti vaarallisinta seikkailua, murtautuessaan sisälle salaiseen WCKD-järjestön kontrolloimaan kaupunkiin. Trilogian huikeassa päätösosassa labyrintista ulos pääsemisen sijaan on löydettävä keino päästä takaisin sisään.

· Darkest Minds (Blu-ray)

Kun nuorille alkaa kehittyä outoja kykyjä, hallitus julistaa heidät vaarallisiksi ja pidättää heidät. Ruby, jolla on voimakkaat kyvyt, pakenee ja liittyy muiden karkulaisten joukkoon. Nuoret liittoutuvat ja huomaavat, että heidän on noustava heidät pettäneitä vastaan tässä Stranger Thingsin tuottajien toimintaelokuvassa.

· House at the End of the Street (Blu-ray)

Eronnut Sarah ja hänen teini-ikäinen tyttärensä Elissa ovat vihdoinkin löytäneet unelmien talonsa! Idylliin tulee säröjä, kun he kuulevat verilöylystä, joka tapahtui mystisessä naapuritalossa. Asiat eivät parane, kun Elissa alkaa tapailla verilöylyn ainoaa eloonjäänyttä. Toistaako menneisyys itseään? USA:n kuumin näyttelijä Jennifer Lawrence (Nälkäpeli) on jo loistanut toiminta- ja draamaelokuvissa. Nyt on aika kuulla, miten hän kirkuu!


· Transcendence (Blu-ray)

Wally Pfisterin ohjaama scifi-trilleri, jonka pääosassa on Johnny Depp. Dr. Will Caster (Depp) on yksi maailman johtavista tutkijoista johtuen hänen uraauurtavasta työstään tuntevan tekoälyn luomisessa. Kuitenkin maineen ja menestyksen myötä teknofobinen ääriryhmä kiinnittää huomion, joka pyrkii lopettamaan hänen työnsä ennen kuin hän luo jotain, joka ei ole ihmisen hallinnassa.

Kun ryhmän jäsen ampuu Casterin ja joutuu säteilymyrkytyksen uhriksi, hänen selviytymisestä ei ole toivoa. Vaimonsa Evelynin (Rebecca Hall) ja ystävänsä Maxin (Paul Bettany) avulla hän päättää jatkaa uusinta projektiaan yhdistämällä mielensä tietokoneeseen ja luomalla koko ihmiskunnan kollektiivista kykyä älykkäämpää teknologiaa.

Kun hänen maallinen ruumiinsa kuolee, Casterin mieli on täysin uppoutunut tietokoneeseen ja hän alkaa pian käyttää vastikään saamiaan voimavarojaan. Mutta tämän voiman mukana tulee suuri tuho, joka uhkaa ihmiskunnan tulevaisuutta...

· Pahan oma (Blu-ray)

Frankie Maguire (BRAD PITT) on 8-vuotias, kun hallituksen joukot ampuvat hänen IRA-mielisen isänsä perheen päivällispöytään. Siitä lähtien Frankie elää vain kostolle. Jo nuorena hänestä tulee yksi IRA:n kärkimiehistä. Kun IRA tarvitsee järeämpiä aseita, Frankie matkustaa Amerikkaan. Hän asettuu asumaan Tom O´Mearen (HARRISON FORD) perheen alakertaan. Pahaksi onneksi Tom on poliisi, joka haistaa palaneen käryö, kun löytä aseistetut miehet penkomassa kotiaan...


· The Double (Blu-ray)

CIA-agentti Paul Shepherdson (Richard Gere) on viettänyt suuren osan urastaan jahdatessaan salaperäistä venäläistä palkkamurhaajaa, joka tunnetaan koodinimellä Cassius. Kun amerikkalainen senaattori murhataan, viittaavat kaikki merkit jo kuolleeksi luultuun Cassiukseen. Eläkkeelle jäänyt Paul määrätään selvittämään tapausta, ja avukseen hän saa nuoren FBI-agentin Ben Gearyn (Topher Grace). Tästä käynnistyy vaarallinen kissa ja hiiri -leikki, jossa panoksena ovat ihmishenget...

· Shoot on Sight (Blu-ray)

"Shoot on Sight" on vaikuttava jännäri ja mukaansatempaava perhedraama, joka kertoo Scotland Yardin poliisista, Tariq Alista, joka on muslimi. Pakistanissa syntyneellä ja englantilaisnaisen kanssa naimisissa olevalla Alilla on kaksi teini-ikäistä lasta. Hän saa tehtäväkseen tutkia juttua, jossa poliisi on ampunut terrorismista epäillyn muslimin Lontoon metrossa.

Alin esimiehet Lontoon poliisista, kuten hänen muslimitoverinsakaan, eivät luota Aliin, ja se vaikeuttaa hänen tehtäväänsä. Kun näyttö osoittaa, että surmattu mies oli syytön ja sen, että Tariqin kodin läheisyydessä toimii terroristisolu, hänen on hyväksyttävä se tosiasia, että oikean päätöksen tekeminen on erittäin vaikeaa. Aiheen elokuvaan on antanut heinäkuun 7. päivänä 2005 tapahtunut terroristihyökkäys Lontoon metroon, jonka seurauksena poliisi sai käskyn ampua heti.

· Reunalla - Man On The Ledge (Blu-ray)

Uskallatko ottaa seuraavan askeleen?

Vankikarkuri Nick Cassidy ilmestyy yhtäkkiä pilvenpiirtäjän reunukselle New Yorkissa. Aikooko hän hypätä? Pian kaikkien tiedotusvälineiden ja koko kaupungin huomio kiinnittyy Nickiin. Ja kun kaikki katsovat ylöspäin, kukaan ei huomaa ovelaa ryöstöä, joka tehdään kadun toisella puolella. Liittyvätkö tapaukset toisiinsa? Pääseekö poliisipsykologi Linda totuuden jäljille? Ja onko Nickillä oikeasti jokin aivan toinen suunnitelma?


· Widows (Blu-ray)

Steve McQueenin ohjaama jännityselokuva sijoittuu tämän päivän Chicagoon. Neljää naista yhdistää sekasortoisessa tilanteessa ainoastaan yksi asia: velka, joka on jäänyt heidän kontolleen kuolleiden aviomiesten rikollisista puuhista. Naiset ottavat kohtalonsa omiin käsiinsä ja liittoutuvat mahdollistaakseen tulevaisuuden omilla ehdoillaan.

· The Invasion - Tunkeutujat (Blu-ray)

Jotakin kammottavaa on saapunut maapallolle, jotakin, joka hyökkää kimppuumme, kun nukumme, ja muuttaa meidät sieluttomiksi, keinotekoisiksi klooneiksi. Aika käy vähiin, kun psykiatri Carol Bennell (Nicole Kidman) Washington DC:stä ja hänen kollegansa Ben Driscoll (Daniel Craig) lähtevät hyytävälle matkalle painajaismaiseen maailmaan, missä ainoa konsti pysyä hengissä on pysyä valveilla.

Keneenkään ei voi luottaa. Kukaan ei ole turvassa tässä tuottaja Joel Silverin uljaassa, uudessa versiossa Jack Finneyn The Body Snatchers -romaanista.

Älä nukahda! Tunkeutujat ovat täällä.

· Traffic (Blu-ray)

Tuomari Robert Wakefield (Michael Douglas) nimitetään USA:n huumevalvontatoimikunnan johtoon USA:n ja Meksikon välisen huumekaupan lopettamiseksi.

Wakefield ottaa asiakseen tuhota Meksikon suurin huumekartelli mutta huomaa pian ottaneensa valtavan urakan harteilleen. Meksikon poliisi on korruptoitunutta, eikä maan rajavalvonta toimi. Wakefield saa konkreettista tuntua huumeongelmaan, kun hänen teini-ikäinen tyttärensä (Erika Christensen) jää kiinni huumeiden käytöstä.

Meksikolainen poliisi Javier Rodriguez (Benicio Del Toro) taistelee huumeita vastaan päivittäin. Javier sortuu huumekartellien ansaan ja nousee yksin taisteluun jättiläisiä vastaan.

· The Hurt Locker (Blu-ray)

Yhdysvaltain pommiyksikkö Bagdadissa saa uuden päällikön, nuoret sotilaat joutuvat vaikeaan operaatioon pommitettuun suurkaupunkiin. Mikä on vastuullista sodankäyntiä ja mikä veristä huumaantumista sodasta? Miten voi suoriutua sellaisesta tehtävästä, joka on kirjaimellisesti tikittävä pommi?

· Suuri puhallus 2 (Blu-ray)

Taikuriryhmä Horsemen hämmentää jälleen yleisöään rajoja rikkovilla tempuilla uudessa seikkailussa, joka kuljettaa heitä ympäri maailmaa. Vuosi sen jälkeen kun taikurit päihittivät FBI:n nokkeluudessa ja nousivat suureen suosioon Robin Hood ?tyylisillä tempuillaan he esiintyvät jälleen.

Nyt tavoitteena on paljastaa IT-mogulin epäeettinen toiminta. Katoamistempun takana on Walter Mabry, teknologian ihmelapsi, jonka uhkailusta Horsemen tekee toistaiseksi mahdottomimman keikkansa. Heidän ainoa toivonsa pelastaa oma maineensa ja paljastaa kaiken takana oleva juonija on toteuttaa vielä yksi ennen näkemätön huijaus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.2.2024 22:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.