Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"TÄMÄN KIRJAN NIMI ON CLAES ANDERSSONIN runosta vuodelta 1984. Vasemmisto on uusien haasteiden edessä, uuden huimauksen ajassa. Yhteiskunnan, talouden, luonnon ja elämisen ehtojen muuttuviin haasteisiin vastaaminen edellyttää uutta ajattelua ja toimintaa.

Kirja ei ole kaikenkattava esitys aikamme vasemmiston ongelmista. Kukin kirjoittaja on lähtenyt liikkeelle itseään kiinnostavasta teemasta, samalla kuitenkin pohtien vasemmiston tulevaisuutta. Kirjoittajat eivät muodosta mitään ajatuksellista saati toiminnallista ryhmäkuntaa. Yhteistä on, että syntyjä syviä pohditaan kyseenalaistaen ja mietiskellen - mutta valoisasti. Pois on päätetty jättää päivänpolitiikan kuviot, oikeassaolemisen vanha pakkopaita ja kaikkitietävyyden taisteluvyö. Tosissaan pitää olla, mutta ei tosikko!

Tämä kirja julkaistaan Vasemmistoliiton puheenjohtajan Claes-Johan Rudolf Anderssonin kunniaksi hänen täyttäessään 60 vuotta toukokuun 30. päivänä 1997. Kirja on omistettu poikkeukselliselle vasemmistopoliitikolle, jonka toimintaa ohjaa herkkä sosiaalisen oikeudenmukaisuuden tunto." [takakansi]

 

Kansan Sivistystyön Liitto KSL r.y. 1997, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Kansissa hieman kulumaa ja jokunen pieni maalitäplä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.6.2024 0:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.