Kuvaus

Vähäisellä käytöllä ollut ja pölyttynyt toimistossa, kuten kuvassa.

Kuvaus:
Täysin langattomat JBL Reflect Mini -in-ear-kuulokkeet on suunniteltu päivittäiseen liikuntaan. Kuulokkeissa on käyttökokemusta parantava JBL Signature Sound -äänentoisto, Active Noise Cancelling -melunsuodatus ja Smart Ambient -teknologia. Myyntipakkaukseen sisältyy kolme erikokoista paria korvasovittimia, jotka takaavat tyköistyvän istuvuuden, ja voit yhdistää kuulokkeet helposti Bluetooth 5.1 -yhteydellä ja Dual Connect with Sync -teknologialla, joka yhdistää kuulokkeet laitteeseesi heti, kun avaat kotelon.

Täysin langattomat
JBL Reflect Mini -kuulokkeet tarjoavat loistavan äänenlaadun ilman minkäänlaisia johtoja nappikuulokkeiden tai laitteesi välillä. Bluetooth 5.1 takaa vakaan yhteyden laiteeseesi.

Active Noise -melunsuodatus
Tarkista ympäröivä tilanne ja palaa takaisin musiikin pariin napin painalluksella meluisammassakin ympäristössä.

JBL Signature Sound
Kuulokkeiden äänentoistojärjestelmä takaa selkeän, dynaamisen ja vääristymättömän äänenlaadun korkeillakin äänenvoimakkuuksilla.

Smart Ambient
JBL Reflect Mini -kuulokkeet päästävät taustaääniä kuulokkeiden läpi, jonka ansiosta huomioit ympäristöäsi ja esimerkiksi liikennettä paremmin.

Integroitu Multi AI
Tarkista koska bussisi lähtee, luetuta viestisi ääneen tai vaihda soittolistaa Google Assistant- tai Amazon Alexa -virtuaaliavustajan sekä My JBL Headphones -sovelluksen kautta. Voit saada haluamasi tiedon helposti koskettamalla kuuloketta.

Musiikkia koko päivä
JBL Reflect Mini tarjoaa 7 tuntia akkukestoa sekä 2 latausta latauskotelon kanssa, mahdollistaen yhteensä 21 tunnin käyttöajan. Melunpoiston kanssa akkukesto on noin 6 tuntia kerrallaan, ja voit ladata tunnin lisää kuunteluaikaa vain 10 minuutin latauksella latauskotelossa. Kotelon voi ladata langattomasti Qi-yhteensopivilla latureilla tai USB-C -johdolla.

Hands-free-stereopuhelut
Kuulokkeet sisältävät mikrofonit molemmissa kuulokkeissa stereopuheluita varten.

IPX7-luokiteltu rakenne
Kuulokkeiden IPX7luokitellun rakenteen ansiosta ne kestävät hikeä ja vettä. Niissä on myös heijastava JBL-logo, joka parantaa näkyvyyttä.

Automaattinen keskeytys
Kun otat kuulokkeet pois päästä, niin musiikin toisto taukoaa automaattisesti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
19 €
Sulkeutuu 5 vrk 1 h 45 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 19 € Sulkeutuu 5 vrk 1 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.