Kuvaus

HANSON - MEIDÄN TARINAMME (1999) -kirja ja Hanson: SNOWED IN (1997) -CD-levy

 

Jeremy Case: HANSON - MEIDÄN TARINAMME. Suomentanut Ilkka Äärelä. 1999 WSOY. Nidottu kirja, jossa 96 teksti- ja kahdeksan värivalokuvasivua, etukannen alanurkassa vähän taittumaa, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Hanson - meidän tarinamme (1999; Here's Hanson 1998) -kirjassa käydään läpi lahjakkaan Hanson-trion nousu häikäisevään kuuluisuuteen. Hanson ei ole mikään tavallinen yhtye. Se on ilmiö. Kun Hansonin veljekset Ike, Tay ja Zc singahtivat keväällä 1997 listaykköseksi singlellään MmmBop, he olivat vasta 16-, 14- ja 11-vuotiaita. Toisin kuin usein tällaisissa tapauksissa, Hansonin veljekset eivät ole suuren levy-yhtiön ja taustalla piileskelevien laulunkirjoittajien käsinukkejä. Kolmikko kirjoittaa itse laulunsa, kuten he ovat tehneet jo siitä iästä saakka, jolloin tavalliset taapertajat keskittyivät piltin läträämiseen seinille. Kirja ei kerro vain yhtyeestä Hanson; se kertoo myös Ikesta, Zacista ja Taylorista kustakin erikseen. Tiesitkö, etti Ike on viimeiset kolme vuotta salaa kirjoittanut science fiction -romaania? Tai että pilailija Zac osaa röyhtäillä ja puhua yhtä aikaa? Tai sen, että Tay ja Zac kilpailevat joka viikko hädenväännössä? Hanson on tullut jäädäkseen [alkuperäisteoksen ilmestymisvuonna 1998].

 

 

Hanson: SNOWED IN. 1997 Mercury Records. Ehjä CD-levy ehjässä kotelossa.

Snowed In (1997) on yhdysvaltalaisen indie/pop/rock-yhtye Hansonin neljäs albumi. Lontoossa tallennettu albumi oli 1997 Yhdysvaltojen myydyin joulualbumi. Albumilla on perinteisiä joululauluja kuten "Silent Night Medley", uudempia joululauluja kuten "White Christmas", ”Rockin’ Around The Christmas Tree” ja "Merry Christmas baby" sekä Hansonien omia sävellyksiä kuten "At Christmas" ja "Christmas Time".
 
1."Merry Christmas baby" (Baxter, Moore)
2."What Christmas means to me" (Gaye, Gordy, Story)
3."Little Saint nick" (Love, Wilson)
4."At Christmas" (Hanson, Hanson, Hanson)
5."Christmas (Baby Please Come Home)" (Barry, Greenwich, Spector),
6.“Rockin’ Around The Christmas Tree” (Marks)
7."Christmas time” (Hanson, Hanson, Hanson, Hudson)
8."Everybody knows the Claus" (Hanson, Hanson, Hanson)
9."Run Rudolph Run" (Brodie, Marks)
10."Silent night medley: O Holy Night / Silent Night / O Come All Ye Faithful"
11."White Christmas" (Berlin)

 







 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 63 vrk 4 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 63 vrk 4 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.