Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Michael-Anne Johns: BACKSTREET BOYS: MEIDÄN TARINAMME. Suomentanut Kaisa Tuuliainen. 1999 WSOY (ensimmäinen painos). Nidottu kirja, jossa 122 teksti- ja kahdeksan värivalokuvasivua, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Backstreet Boys: Meidän tarinamme (1999) kertoo kuinka megasuosittu poikabändi nousi huipulle. Heidän levyjään on myyty yli yksitoista miljoonaa kappaletta. He ovat kansainvälisiä megatähtiä. Keitä he ovat? He ovat Nick Carter, A.J. McLean, Brian Littrell, Howie Dorough ja Kevin Richardson – heidät tunnetaan paremmin nimellä Backstreet Boys! Mutta keitä Backstreet Boysin pojat ihan oikeasti ovat? Nyt voit saada selville kaiken mitä ikinä haluat tietää näistä viidestä kaverista. Tämän kirjan avulla pääset kulissien taakse ja tien päälle yhdessä poikien kanssa. Kuulet, kuinka heidät löydettiin. Ja mikä heitä seuraavaksi odottaa.
 
Backstreet Boys, grammy-ehdokkaanakin ollut yhdysvaltalainen poikabändi, perustettiin 1993. Bändillä on ollut yli 13 Top 40 –hittiä Billboard Hot 100 -listalla ja se on myynyt maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa albumia, mikä tekee bändistä yhden kaikkien aikojen parhaimmin myydyistä poikabändeistä.

 

2. Jeremy Case: HANSON - MEIDÄN TARINAMME. Suomentanut Ilkka Äärelä. 1999 WSOY. Nidottu kirja, jossa 96 teksti- ja kahdeksan värivalokuvasivua, etukannen pientä kulumaa ja tarran jälkeä (ks. kuva) lukuun ottamatta ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Hanson - meidän tarinamme (1999; Here's Hanson 1998) -kirjassa käydään läpi lahjakkaan Hanson-trion nousu häikäisevään kuuluisuuteen. Hanson ei ole mikään tavallinen yhtye. Se on ilmiö. Kun Hansonin veljekset Ike, Tay ja Zc singahtivat keväällä 1997 listaykköseksi singlellään MmmBop, he olivat vasta 16-, 14- ja 11-vuotiaita. Toisin kuin usein tällaisissa tapauksissa, Hansonin veljekset eivät ole suuren levy-yhtiön ja taustalla piileskelevien laulunkirjoittajien käsinukkejä. Kolmikko kirjoittaa itse laulunsa, kuten he ovat tehneet jo siitä iästä saakka, jolloin tavalliset taapertajat keskittyivät piltin läträämiseen seinille. Kirja ei kerro vain yhtyeestä Hanson; se kertoo myös Ikesta, Zacista ja Taylorista kustakin erikseen. Tiesitkö, etti Ike on viimeiset kolme vuotta salaa kirjoittanut science fiction -romaania? Tai että pilailija Zac osaa röyhtäillä ja puhua yhtä aikaa? Tai sen, että Tay ja Zac kilpailevat joka viikko hädenväännössä? Hanson on tullut jäädäkseen [alkuperäisteoksen ilmestymisvuonna 1998].







 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 68 vrk 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.