Kuvaus

Kuvien DVD:t suomeksi tekstitettynä 

 

Jeremy Clarkson (4DVD)

Sisältää seuraavat jaksot:

Head to Head: Kumpi on nopeampi kilparadalla: Porsche 911 vai Yamaha R1? Onko sinun unelmiesi auto Ferrari 360 Modena vai Aston Martin DB7 Vantage? Voittaako BMW M5 vai Jaguar XJR asvaltilla? Testissä mukana myös uudet japanilaisautot ja niiden eurooppalaiset haastajat.

Heaven and Hell: On hyviä ja huonoja autoja. Hyvät autot – Ferrarit, Porschet ja Aston Martinit – joutuvat kovalle koetukselle Jemery Clarksonin käsittelyssä. Huonot eivät saa mitään armoa: konkaritoimittajan mukaan ne kuuluvat romuttamolle.

No Limits: Jeremy Clarkson testaa ajotaitojaan - ja siinä samalla autojen kestävyyttä - vaarallisissa tilanteissa ja äkkikäänteissä. Luvassa hyviä vinkkejä ja hurjaa menoa, kun BBC2:n legendaarinen auto-ohjelma Top Gear panee autot järjestykseen 25 vuoden kokemuksella. 

Shoot Out: Jeremy Clarksonin armottomassa testissä 30 autoa, mm. Bentley Continental GT, Rolls Royce Phantom, Aston Martin DB7, Porsche GT3 ja Lamborghini Gallardo. Mukana myös Mitsubishi Eva VIII ja haastajansa Subaru Impreza Sti.

Pääosassa: Jeremy Clarkson

Kesto: noin 4 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 15 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 3 vrk 15 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.