Kuvaus

Harvinaisuus Kirjallisuuden Maailmasta: Fantastic Beasts & Where to Find Them - Alkuperäinen Comic Relief Versio

Tämä on se alkuperäinen ja harvinaisin painos Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -kirjasta ("Fantastic Beasts & Where to Find Them"). Jos olet todellinen keräilijä, Potterhead tai yksinkertaisesti rakastat kirjallisia aarteita, tämä on ehdottomasti sinulle! Vaikka "Fantastic Beasts & Where to Find Them" -kirjasta on julkaistu useita uusintapainoksia vuosien varrella, näiden uusintapainosten keräilyarvo on käytännössä olematon. Tämä alkuperäinen pehmytkantinen pienikokoinen painos vuodelta 2001 on se aito ja alkuperäinen, kaikki kovakantiset versiot ovat varsin arvottomia keräilymielessä.

Tämän kirjan hankkiminen ei ole pelkästään kirjallinen elämys, vaan myös viisas sijoitus. Kymmenen vuotta sitten teoksen hinta liikkui 20-40€ haarukassa. Nykypäivänä saman kirjan hinnat kipuavat 60-100€ välille, ja erinomaisessa kunnossa olevat yksilöt voivat ylittää jopa sadan euron rajapyykin. Jos J.K. Rowlingin maaginen maailma saa sydämesi sykkimään nopeammin, on tämä tilaisuutesi syventyä siihen entisestään. Tämä mestariteos on ehdoton lisäys kaikkien Potter-fanien kokoelmiin.

Kirja tarjoaa kiehtovan katsauksen velhojen maailman mystisiin olentoihin. Lukija pääsee matkalle halki mantereiden ja aikakausien, kun Newt Scamander, kirjan legendaarinen tekijä, esittelee yli 80 maagista otusta, niiden elinympäristöjä ja tapoja. Lisäksi kirja sisältää huomioita niistä vaaroista, joita näihin olentoihin voi liittyä, ja neuvoja siitä, miten niiden kanssa tulee toimeen. Tämä ei ole vain opaskirja, vaan se avaa oven suoraan J.K. Rowlingin rikkaaseen ja kuvitteelliseen maailmaan, antaen lukijalle mahdollisuuden syventyä velhojen historiaan ja kulttuuriin.

KUNTO: Kirja on sisältä erinomainen, ei taittuneita sivuja tai merkintöjä. Etukansissa on jonkunen isompi taitos/painauma, sekä jokunen “pistepainauma” (ne näyttää vähän siltä kun joku olisi painanut kynänpäällä kirjaa, mutta kynä ei ole jättänyt kuitenkaan mustetta/likaa jälkeensä). Katso kuvat tarkemmin niin näet mistä puhun. Takakannet ovat puolestaan varsin hyvässä kunnossa, mitä nyt pientä hentoa painaumaa nähtävillä, mutta päälinpuolin osa takakannesta näyttää erittäin hyvältä. Etukannet ovatkin tämä kappaleen se heikoin lenkki, mutta muut osat kirjasta ovat todella hyvässä kunnossa.

Huom! Otathan huomioon että kirja on tosiaan painettu vuonna 2001, eli kyseessä on yli 22-vuotta vanha kirja. Tämän johdosta kirjassa on nähtävillä myös iän tuomaa normaalia kulumista kuten sivut ovat kellertyneet.

 

Maksutavat:

  • Tilisiirto/MobilePay --> Kirja postiin
  • Nouto Saarijärveltä --> Maksu käteisellä / MobilePay

 

Toimituskulut:

  • Normaalissa kirjeessä:  3.50€*
  • Pienenä postipakettina lähipostiin/postin automaattiin 6.50€
  • Nouto Saarijärveltä 0€

Tarjous: Mikäli huudat Ihmeotukset sekä Huispaus Kautta Aikojen -kirjani samalla kertaa, niin tarjoan molemmille ILMAISEN POSTITUKSEN postipakettina!

*Huom. Jos postitan kirjan normaalissa kirjeessä, en ota tällöin vastuuta sen toimituksesta. Mikäli haluat seurata toimitusta suosittelen valitsemaan toimituksen postipaketissa. Kirjattu kirje on myös mahdollinen pyydettäessä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 7 h 12 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

56 € Sulkeutuu 3 vrk 7 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.