Tuote on myyty käyttäjälle klenja-2 hintaan 6 €

Kuvaus

Suomen televisiossa esitetty nimellä "Arvoitusten talo", 2007,  108 min, kieli: englanti, teksti: englanti, EI SUOMENKIELISTÄ TEKSTITYSTÄ, ikäraja 15, ohjaus Stephen Poliakoff. Englanninkieliset kannet.

Hylätty lontoolaiskartano kätkee sisäänsä sekä menneiden että nykyisten asukkaiden arvoituksia. Kohtaloiden kietoutuessa toisiinsa alkavat salaisuudet paljastua, eikä mikään ole pian ennallaan. Stephen Poliakoffin kirjoittama ja ohjaama tv-elokuva Joe's Palace eli Arvoitusten talo kertoo kahden erilaisen miehen omalaatuisesta suhteesta ja vanhan arvorakennuksen kätkemistä salaisuuksista. Pääosaa näyttelee Michael Gambon.

Elliot Graham on varakas eksentrinen vanhus, joka omistaa useita arvokkaita kiinteistöjä, yhden niistä Lontoossa. Joe Dix on värillinen nuorukainen, joka palkataan huolehtimaan Grahamin kauan tyhjillään olleesta talosta. Talon parhaat päivät ovat ohi, mutta se huokuu yhä arvokkuutta sekä sisältää salaisuuksia, jotka pyrkivät viimein pintaan. Miksi kukaan ei asu talossa, vaikka siellä on palvelijoita? Keitä ovat ihmiset, jotka saapuvat sinne odottamatta? Mitä talossa on tapahtunut? Sitä ei tunnu tietävän omistajakaan, mutta asia painaa häntä.

  • Danny Lee Wynter as Joe, the central character - a doorman and caretaker.
  • Sir Michael Gambon as Elliot Graham, Joe's employer - a billionaire financier.
  • Rupert Penry-Jones as Richard - a cabinet minister.
  • Kelly Reilly as Charlotte - Richard's mistress.
  • Rebecca Hall as Tina - an employee of the local delicatessen.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.3.2024 14:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.