Misirlou
Myydään kirjoja ja sarjakuvia, musiikkia, elokuvia & pelejä eri formaateissa sekä kaikenlaista muutakin keräilytavaraa...

Kuvaus

Johannes Virolainen: Karjalaiset Suomen kohtaloissa.
Kustannusosakeyhtiö Otavan painolaitokset 1988. 1.painos, 352 sivua, muutamia mustavalkokuvia liitesivuilla kirjan keskellä.
Kovakantinen ja siistikuntoinen kirja, kansipapereiden reunoilla on joitakin repeämiä (n.1-3cm mittaisia), etukansipaperin yläreunan repeämä on korjattu laittamalla pieni teippisiivu päälle.

* EI POSTIKULUJA - POSTIKULUT SISÄLTYVÄT HUUTOHINTAAN KOTIMAASSA

** TILITIEDOT LUKEVAT KOHTEEN SULKEUDUTTUA huuto.netin LÄHETTÄMÄSSÄ VIESTISSÄ ALIMMAISENA - "VAKIOVIESTISSÄ"

*** MAKSUN VIESTIKENTTÄÄN KOHTEEN NIMI

Kansitekstiä:

"...Johannes Virolainen oli mukana keskeisillä paikoilla kaikissa siirtokarjalaisten elämän vaiheissa raskaina vuosina ja vuodesta 1945 karjalaisten valitsemana kansanedustajana eduskunnassa. Itse Viipurin maalaiskunnassa syntyneenä hän jos kukaan on mies paikallaan kertomaan heimonsa koettelemuksista.

Teoksessa on mielenkiintoinen katsaus karjalaisten historiaan sekä Ruotsi-Suomen ja Novgorod-Venäjä-Neuvostoliiton rajaselkkauksiin Pähkinäsaaren rauhasta 1323 lähtien. Eniten huomiota saavat Moskovan alueneuvottelut syksyllä 1939. Oliko J.K. Paasikivi oikeassa arvellessaan, että Stalinin ehdottamiin aluevaihtoihin olisi pitänyt suostua?..."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 13 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 29 vrk 13 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.