Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jokunen Blu-ray

· Captain America: The First Avenger (Blu-ray)

Kapteeni Amerikka johtaa taistelua vapaudesta toiminnantäyteisessä blockbusterissa, jossa Chris Evans on äärimmäinen ase pahaa vastaan! Kun kauhistuttava voima uhkaa kaikkia ympäri maailmaa, maailman suurin sotilas käy sotaa pahaa HYDRA-järjestöä vastaan, jota johtaa ilkeä punainen pääkallo (Hugo Weaving, MATRIX).

· Captain America: The Winter Soldier (Blu-ray)

Kun S.H.I.E.L.D:in kimppuun käydään, vedetään Captain America (Chris Evans) mukaan ihmiskunnan tulevaisuutta uhkaavaan vehkeilyyn. Salaliiton laajetessa hän, Black Widow (Scarlett Johansson) ja The Falcon (Anthony Mackie) joutuvat kohtaamaan vastustajan tähän saakka mahtavimman aseen - Winter Soldierin.

· Thor (Blu-ray)

Thor: maailmassa on monia sankareita – mutta vain yksi heistä on jumala. Kun ylimielinen soturi thor (chris hemsworth, star trek) karkotetaan maahan omasta maailmastaan asgårdista, hänen on taisteltava saadakseen menetetyt voimansa takaisin. Taistelussa joukkoja vastaan, jotka haluavat tuhota hänet, langenneen ukkosen jumalan on opittava ymmärtämään, mitä todellinen sankaruus edellyttää.

· Captain Marvel (Blu-ray)

1990-luvulle sijoittuva Marvel Studiosin elokuva CAPTAIN MARVEL on uusi seikkailu, jonka tapahtumat ajoittuvat aiemmin näkemättömälle ajanjaksolle Marvelin elokuvauniversumissa. Kyseessä on tarina siitä, miten Carol Danversista tulee yksi maailmankaikkeuden mahtavimmista sankareista. Kun galaktinen sota kahden alienrodun välillä levittäytyy maapallolle asti, Danvers ja pieni joukko hänen liittolaisiaan saavat huomata joutuneensa keskelle todellista hirmumyrskyä.

· Fast & Furious (Blu-ray)

Uusi malli, alkuperäiset osat... Vanhat tutut Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez ja Jordana Brewster päästelevät jälleen piikkiin tuunatuilla katutykeillään ympäri Los Angelesia ja läpi Meksikon autiomaan tässä bensankäryisessä ja räjähdyksiä enteilevässä toimintarysäyksessä. Edellisen Meksikon keikkansa jälkeen pakomatkalla oleva ex-linnakundi Dom Toretto ja agentti Brian O’Conner jatkavat keskinäistä vihapitoaan eri puolilla lakia. Miesten joutuessa jakamaan koskettavan tragedian ja siten kohtaamaan yhteisen vihollisen, he lähtevät jahtaamaan syyllisiä eivätkä mitkään rajat pidättele tätä nitroissaan sykkivää kaksikkoa heidän hakiessaan oikeutta syntisille.

· 2 fast 2 furious (Blu-ray)

Ladattua katuajoa räjähtäen Miamin kaduille. Uskomattomia autoja ajettiin reunaan. Kauniita tyttöjä ja elämäntapa kuolla… se on 2 nopeaa 2 raivoa. Brian o'conner (paul walker) on menettänyt työpaikkansa, kun hän on antanut ystävänsä dom Toretton, katukilparikollispomonsa, pakenemaan lakia. Nyt hän on palannut Miamiin vanhan ystävänsä, roomalaisen pearcen (tyrese) kanssa. Hän työskentelee piilossa poliiseille välttääkseen rangaistuksen teoistaan. Hän auttaa upeaa monica fuentesia (eva mendes) jäljittämään hämärän liikemiehen. Ja hän kilpailee taas – tällä kertaa hänen henkensä…

· Fast & Furious 5 (Blu-ray)

Dominic on onnistunut saamaan vapautensa, mutta millä hinnalla. Hän huomaa olleensa nurkkaan ajettu Rio de Janeirossa. Ainoa tapa saada vapaus takaisin, on kohdata korruptoitunut liikemies, joka haluaa hänen kuolemansa. Viimeinen keikka, varastaa junalastillinen autoja.

Dominicin kannoilla on myös liittovaltion agentti, joka haluaa hänet kaltereiden taakse. Dominicin on luotettavat vaistoihinsa, jotta selviytyisi elävänä ajojahdista.

· Fast & Furious 6 (Blu-ray)

Domin, Brianin ja muun tiimin viimeisimmiän keikan jälkeen kumppanit ovat hajonneet ympäri maailmaa. He joutuvat kuitenkin elämään maanpaossa ja Rio de Janeirosta haalitut 100 miljoonaa dollaria ei paljon lohduta.

hobbs on tällöin jahdannut ajajaryhmää, joka on tunnettu tappavasta ajotaidostaan 12 maassa. Hobbs pyytää Dmia apuun ryhmän taltuttamiseksi. Ryhmän johtaja on entinen erikoisjoukkojen sotilas. Taman oikeana katenä toimii kuolleeksi uskottu Domin entinen rakkaus, Letty.

Ainoa tapa pysäyttää rikolliset, on päihittää heidät ajamalla. Dom kokoaa oamn ajtiiminsä Lontooseen. Palkaksi onnistuneesta työstä heille luvataan täysi armahdus ja näin mahdollisuus palata kotiin.

· Fast & Furious 7 (Blu-ray)

Vin Diesel, Paul Walker ja Dwayne Johnson yhdistyvät tässä James Wanin ohjaaman Fast & Furious -toimintatrillerisarjan seitsemännessä osassa. Saatuaan täydelliset armahdukset työstään teroristi Owen Shaw'n (Luke Evans) kaappaamisessa viime retkillä, Dominic Toretton (Diesel) johtama ryhmä on nyt Shaw'n entisen erikoisjoukkojen veli Deckard (Jason Statham) kohteena. Ei kestä kauan, kun Toretto, Hobbs (Johnson), O'Conner (Walker) ja muu jengi sotkeutuvat kansainvälisten terroristien ja Yhdysvaltain hallituksen väliseen riitaan, kun ei ole muuta vaihtoehtoa kuin puolustaa itseään.

· Fast & Furious 8 (Blu-ray)

Domin ja Lettyn mentyä naimisiin ja Brianin ja Mian vetäydyttyä kuvioista maailmankiertäjien tiimi on löytänyt normaalia muistuttavan elämänmenon. Mutta kun salaperäinen nainen houkuttelee Domin jälleen rikosten poluille, tiimillä on edessään ennennäkemättömiä koettelemuksia.

Eliittijoukon on sukkuloitava ympäri maapalloa pysäyttääkseen anarkistin, joka aikoo saattaa maailman kaaokseen... ja tuodakseen takaisin miehen, joka teki heistä perheen.

· Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (Blu-ray)

Star Wars: The Force Awakens on J.J. Abramsin ohjaama ylivertainen elokuvaelämys. Kylo Ren ja uhkaava First Order -joukko nousevat Imperiumin tuhkasta. Luke Skywalker puolestaan on kadonnut juuri, kun häntä eniten tarvittaisiin. Romunkerääjä Rey ja iskujoukoista loikannut Finn yhdessä Han Solon ja Chewbaccan kanssa ryhtyvät epätoivoiseen yritykseen rauhan palauttamiseksi galaksiin.

· Jumanji: Welcome To The Jungle (Blu-ray)

Uuden huiman seikkailuelokuvan Jumanji: Welcome To The Jungle pääosissa nähdään Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart ja Karen Gillan. Neljä nuorta katoaa Jumanjin vaaroja täynnä olevaan maailmaan ja muuntuu avatareiksi, joista jokaisella on omat erikoistaitonsa. Nelikon täytyy käydä elämänsä vaarallisimpaan seikkailuun - muuten he jäävät jumiin pelin sisälle ikuisuudeksi...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.2.2024 12:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.