Kuvaus

Jorma Kurvinen: Ei muuta kunniaa

  • Otava, 2. painos, 1987
  • Kovakantinen kirja, kansipaperit, 246 sivua
  • Kansipaperit melko paikatut monessa paikkaa, mutta pysyvät koossa. Kirjan kannen kankaassa muutama naarmu. Sisältä siisti kirja.
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Väkevä kertomus sodasta ja nyky-Suomesta, jossa yhä useammin näyttä toteutuvat sodan armoton laki: tapa tai tule tapetuksi.

Luhtasenperän miehillä on syksyllä 1943 totiset paikat. Esko Rantalan johtama joukkue saa käskyn vallata menettämänsä Poikkikukkulan takaisin. Luvattua apua ei tule. Venäläisten raivokas vastahyökkäys lyö miehet hajalle paksun sumun peittämälle suolle. Osa pysyy hengissä, osa ei.

Omilla linjoilla odottaa tyrmistyttävä uutinen. Joukkue on hajotettu. Rantalan sanotaan jättäneen joukkueensa, ja hän saa pelkurin maineen, jota rauhanvuodetkaan eivät poista.

Neljäkymmentä vuotta myöhemmin Luhtaseperällä ollaan taas totisen paikan edessä. Konserni aikoo lopettaa sahan toiminnan. Se merkitsee kylälle kuolemaa.

Nyt punnitaan veri uuden kerran. Toisella puolella on kaksi sotaveteraania ja heidän tovereittensa pojat, toisella konsernin pääjohtaja Esko Rantala, jonka oma poika uskoo isänsä petturuuteen.

Niin lähdetään etsimään totuutta sekä syksyn 1943 tapahtumiin että sahan asioihin. Matka suuntautuu yön pimeydessä itärajan taakse, kohti kukkulaa, josta kerran verisesti taisteltiin…

hakusanat: sota sotaromaanit jatkosota kunnia jännitys sotaveteraanit isät ja pojat Suomen historia sissijoukot

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 9 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 53 vrk 9 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.