Kuvaus

Björn Fjaestad - Kjell Nowak - Osmo A. Wiio - Leif Åberg

"Millaisen kuvan joukkoviestimet - lehdistö, radio ja TV - antavat yhteiskunnasta ja erityisesti yritysten toiminnasta? Björn Fjaestad ja Kjell Nowak etsivät vastausta tähän kysymykseen Ruotsissa tekemällään tutkimuksella, jonka yhteydessä tiedusteltiin toimittajien ja yritysten edustajien omia käsityksiä yritysten toimintaa koskevan viestinnän käytännön toteutuksesta.

Tässä kirjassa Fjaestad ja Nowak selvittelevät tutkimuksensa tuloksia sekä sen viestintäteoreettista taustaa. Osmo A. Wiio ja Leif Äberg kirjoittavat taloudellisten tietojen välittymisestä suomalaisessa joukkotiedotuksessa. Heidän artikkelinsa perustuvat Suomen joukkoviestimien sisällöstä tehdyn tutkimuksen aineistoon.

Ekonomi Björn Fjaestad ja kauppat.lis. Kjell Nowak suorittivat tutkimuksensa Tukholman kauppakorkeakoulun taloudellisessa tutkimuslaitoksessa. Yht.tri Osmo A. Wiio on Liiketaloustieteellisen tutkimuslaitoksen johtaja ja kauppat.maist. Leif Åberg toimii opetustehtävissä Helsingin kauppakorkeakoulussa." [takakansi]

 

Ekonomia -sarja. Weilin+Göös 1975, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Hieman kulumaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 20 vrk 6 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 20 vrk 6 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.