Kuvaus

Hoiva-isiä, etä-isiä ja ero-isiä


Tämän kirjan työnimi oli "Iskä, mihin sä meet?", joka on suora lainaus kirjoittajan nelivuotiaalta Sohvi-tyttäreltä. Tähän lapsen kysymykseen tiivistyvät suomalaisen isyyden nykyiset kipupisteet. Miksi isien aika on kortilla, minne he ovat aina menossa? Miten miehet sitoutuvat isyyteensä ja mihin se vie?

Isyys on nyt monimuotoisempaa kuin koskaan. Yhä useampi isä asuu lapsestaan erossa, etä- tai tapaaja-isänä, yksinään tai uusperheessä. Ydinperheissäkin isät toteuttavat isyyttään hyvin eri tavoin. Monelle isänä oleminen on hellittämätön haaste, kipeä ongelma tai jopa toivoton tehtävä. Kuka voi nykyään sanoa olevansa "oikea" isä?

Kirja tarjoaa uutta tietoa ja perusteellista pohdiskelua isänä olemisesta sekä isän oikeuksistaja velvollisuuksistaja herättelee keskustelua erityisesti hoivaavasta isyydestä. Osallistuvat ja hoitavat isät törmäävät ennakkoluuloihin ja työelämän esteisiin etsiessään omaa tapaansa olla isä. Tämä kirja on ajantasaisuudessaan ja kattavuudessaan ensimmäinen oppikirjaksi soveltuva teos suomalaisesta isyydestä. Yhtä hyvin kirja käy myös kaikille isille ja äideille vanhempien välisen keskustelun avaajaksi. [takakansi]

 

PS-kustannus 2001, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 7 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 18 vrk 7 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.