Kuvaus

Heisnki-kirjat 2011 Kovakansi 280 sivua + kuvaliite

1.painos

Uusi

Petri Nevalainen

Rokkari, iskelmänikkari, viihdemuusikko, poliittinen laulaja, tv-toimittaja, hiihdonopettaja, poliitikko. Mikko Alatalo on ollut joviaali ilmiö neljän vuosikymmenen ajan usealla elämänalalla. Vaikka hän on protestilauluissaan ja poliitikkona esittänyt kritiikkiäkin, on hän persoonana positiivinen jopa ärsyttävyyteen saakka.

Juice Leskisen kanssa muusikkouransa aloittanut Alatalon on yksin ja yhdessä Harri Rinteen kanssa kirjoittanut yli 600 levytettyä laulua, joista monet ovat tuttuakin tutumpia: Maalaispoika oon, Hän hymyilee kuin lapsi, Yhdentoista virran maa, Ihmisen ikävä toisen luo, Vicky Lee, Känkkäränkkä…

Mikko Alatalon haastatteluihin, arkistolähteisiin ja lukuisiin Alatalon hyvin tuntevien ihmisten haastatteluihin perustuva ”Joviaali ilmiö – Tuntematon Mikko Alatalo” on avoin, rohkea elämäkerta ja välitilinpäätös Mikko Alatalon huikean monipuolisesta urasta ja elämästä.

- Tuo ’tuntematon’ viittaa siihen, miten paljon ahkeruutta ja sitkeyttä vaaditaan, kun mies tekee tuollaisen uran. Sinänsä huolettoman esiintymisen takana on paljon laulun tekemisen työtunteja ja loputtomia kilometrejä, sanoo kirjailija Petri Nevalainen. - Ehkä yleisö ei tekemisen taustoja tunne niin hyvin, siksi oli pakko valottaa myös sitä arkista aherrusta ja tuntematonta osaa sinänsä Suomen tunnetuimman maalaispojan elämässä.

”Mikko Alatalon albumi ’Yhdentoista virran maa’ on Suomirockin komeimpia suorituksia kautta aikain”

- EU:n talouskomissaari Olli Rehn

Juhlakirja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

12 €
tai
Sulkeutuu 3 vrk 17 h 19 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 3 vrk 17 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.