Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Juba: VIIVI JA WAGNER: MINÄ VIIVI. 2002 Otava. Sidottu kirja (17 x 17 cm), 32 sivua (kirjassa ei ole sivunumeroita), ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Minä Viivi (2002) sisältää albumillisen strippejä ja kokosivunpiirroksia. Nainen on aina oikeassa, sanoo Viivi, mutta sen todistaminen Wagnerille ei ole maailman helpoin tehtävä. Hieno nelivärinen kirja selvittää muun muassa Viivin kiinteän pepun salaisuuden!

 

2. Juba: VIIVI JA WAGNER: YSTÄVÄNPÄIVÄKIRJA. 2009 Arktinen Banaani, Banaani-pokkari. Nidottu kirja, pokkari. 176-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Ystävänpäiväkirja (2009): Parisuhteellisuusteorian jälkeen Viivi ja Wagner selvittävät ystävyyden syvintä olemusta. Mielipiteitä säästämättä ja omaperäisyydestä tinkimättä possuystävämme laukoo totuuksiaan niin ihmis- kuin eläinystävyydes-täkin. Ystävälliset suhteet kumppaniin, naapureihin ja muihin kanssaihmisiin joutuvat hetkittäin koetukselle, mutta kuka nyt rehdille sialle kauan jaksaisi vihoitella. Kirjaan on poimittu Viivin ja Wagnerin jo yli vuosikymmenen kestäneeltä taipaleelta railakkaita ja herkkiäkin oivalluksia sekä omista että kumppanin ystävistä. Mukana on runsaasti aiemmin albumeissa julkaisemattomia strippejä.

 

Viivi ja Wagner on Jussi "Juba" Tuomolan luoma sarjakuva. Se sai alkunsa strippisarjakuvana, mutta sittemmin on julkaistu myös joitakin pidempiä juonellisia tarinoita. Sarjakuvan päähenkilöinä ovat nuori opiskelijanainen Viivi ja sika Wagner. Viivi on valveutunut ja huolehtiva nainen, eläinten oikeuksien puolestapuhuja ja kasvissyöjä. Wagner puolestaan on sika, joka ei juuri jaksa ottaa kantaa Viivin mielestä vakaviin asioihin, ja käyttääkin aikansa lähinnä oluen juomiseen, piereskelemiseen ja sohvalla makoiluun. Sarjakuva kuvaa hauskalla ja usein tarkalla tavalla parisuhdetta sekä ehkä stereotyyppisestikin miehen ja naisen välisiä eroja.

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.4.2024 20:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.