Tuote on myyty käyttäjälle Cucuzza hintaan 32 €

Kuvaus

JUDITH WESTON Näyttelijän ohjaaminen * nemo / TAIK elokuva tv

" Näyttelijän ohjaaminen on vaikea tehtävä, jossa panokset ovat suuret. Kun ohjaaja aloittaa uuden elokuvansa valmistelun, jännitys tihenee usein ahdistukseksi silloin, kun pitäisi aloittaa työskentely näyttelijöiden kanssa.

Judith Weston on kokenut amerikkalainen näyttelijä ja näyttelijäntyön ohjaaja, ja hänen kirjansa Näyttelijän ohjaaminen on yksi Yhdysvaltojen luetuimpia näyttelijäntyötä käsitteleviä kirjoja. Suomessa se on ensimmäinen ohjaajille tarkoitettu elokuva- ja televisionäyttelemisen oppikirja.

Judith Weston eläytyy sekä aloittelevan että kokeneemman ohjaajan tarpeisiin: mikä on hyvä esitys, mitä näyttelijät odottavat ohjaajalta, mitä ohjaajat voivat tehdä väärin, miten harjoituksista saadaan paras hyöty irti, millainen on hyvä ohjaaja-näyttelijä-suhde? Westonin tavoitteena on, että näyttelijä löytää oikean elämän tunnun ilmaisuunsa. Näyttelijän tulee näytellä rentoutuneesti ja oppia käyttämään tietoisesti hyväkseen omia tunteitaan ja kokemuksiaan.

Näyttelijän ohjaaminen on kiehtovaa lukemista elokuvanharrastajille ja televisionkatsojille. Kirjan voi lukea myös johtamistaidon oppikirjana. "

 


kuvan kirja  *

nema / TAIK1999, SID/KOVAKANTINEN, 1.p., 363s., kuv., kansikuva

KUNTO: HYVÄ K3 *


Huom!
POSTITUSKULUT LISÄTÄÄN  (6,00 EURO). RAHAT TILILLE, KIRJA(T) POSTIIN.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEEMME!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

32 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.11.2022 18:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.