Kuvaus

Juha Itkonen - Kaksi kovakantista kirjaa

Myöhempien aikojen pyhiä

Ei merkintöjä

David on nuori mormoni, jonka koko perhe on kuollut lento-onnettomuudessa ja jonka kohtalo on paiskannut Salt Lake Citystä kaukaiseen Suomeen viemään uskonsanaa eteenpäin. Matkatoverina Davidilla on Mark, tinkimätön pyhä nuorukainen, joka kuorsaa helvetillisesti ja jonka täytyy aina saada polkea pari pyöränmittaa kumppaninsa edellä.

Vieras maa ei päästä nuoria matkasaarnaajia helpolla. Paikallinen seurakunta koostuu vaivautuneista pulleista ihmisistä, jotka paistavat paljon pullaa ja ammentavat vettä mustaan peltiseen laatikkoon. Hiljainen eteläsuomalainen kaupunki ei ota avosylin uutta uskonsanomaa vastaan. Davidin ja Markin välit kiristyvät. David alkaa epäillä uskoaan ja koko olemassaolon mielekkyyttä. Kaiken yllä lepää uhka siirrosta jos mahdollista vielä kylmempään ja tylympään pohjoiseen. 

Minun Amerikkani

Ei merkintöjä tms.

Unelma, vapaus, pakkomielle.

Kirjailijan henkilökohtainen matkakirja Amerikasta, maasta, joka alkoi täyttää alitajuntaa jo varhaisessa lapsuudessa.

Juha Itkonen kirjoittaa matkoistaan Amerikan Yhdysvaltoihin vaalivuonna 2016, jolloin ihmiset ovat liikkeellä puolesta ja vastaan haaveillen paremmasta huomisesta. Millainen on Amerikka nyt, miksi se ei lakkaa kiehtomasta kirjailijaa, vaan valtaa kerta toisensa jälkeen kirjailijan mielen ja ui hänen teoksiinsa?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 10 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 55 vrk 10 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.