Kuvaus


Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!


 

1. Jeanne Allan: SYDÄN ODOTTAA. Suomentanut I. Hakala. 1989 Julia 313. 124-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Sydän odottaa (1989; The Waiting Heart 1986) -teoksen päähenkilöä, Susan Osbornea, eivät miehet komentele! Kaksi neuvojaan ja elämänohjeitaan jakelevaa isoaveljeä riitti Susanille. Nyt hän oli itsenäinen opettajatar. Piste. Burke Gerard määräili kaikkea ja kaikkia karjatilallaan Coloradossa, jonne Susan oli tullut joulua viettämään Burken äidin kutsumana. Susanin ja Burken yhteenotot olivat rajuja – ja täynnä intohimoa. Lopulta kumpikaan ei tiedä kumpi kumman taltutti. Vai pumpuloiko rakkaus molemmat?

 

2. Robin Elliot: RAKKAUDEN KUVA. 1986 Harlequin, Julia-sarja. 128-sivuinen nidottu kirja, kannen pientä kulumaa lukuun ottamatta ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Rakkauden kuva (1986 Picture of Love 1986) –teoksessa Jade Sinclair kompastuu mustatukkaiseen jättiläiseen Pohjois-Michiganin metsissä. Jade olettaa miehen tulleen korjaamaan mökkinsä kattoa. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, että oli löytänyt unelmiensa miehen puun alta nukkumasta. Lahjakas markkinoija Steve Chastain oli tottunut käskemään ja vastaamaan kaikesta, mutta riippumattomana liikenaisena Jadella ei ole varaa turvautua kehenkään toiseen. Eikä ainakaan Steveen. Jadella ei ole voimaa vastustaa Steven hellien suudelmien vaikutusta. Kun Steve vaatii Jadea liikekumppanikseen, hän arvelee, ettei menettäisi mitään. Ei mitään muuta kuin sydämensä!



3. Amanda Lee: JÄRKIPELIÄ. 1986 Harlequin, Julia-sarja. 128-sivuinen nidottu kirja, kannen pientä kulumaa lukuun ottamatta ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Järkipeliä (1986 Logical Choise 1986) –teoksen päähenkilö Diana Adams flirttaili pellenpuvun turvin estottomasti Blake Hamiltonin kanssa. Hän tiesi käyttäytyvänsä uskaliaasti, mutta toivoi, ettei Blake viikon pituisen liikkeenjohdon seminaarin aikana saisi selville hänen oikeaa henkilöllisyyttään. Blaken uteliaisuus kuitenkin heräsi ja hän halusi oppiatuntemaan naisen maalin ja pellenpuvun alta. Blake toimi yleensä vasta pitkän ja tarkan harkinnan jälkeen, mutta heidän välilleen leimahtanutta viehtymystä ei hänen hyvin kehittynyt jäsentelykykynsäkään täysin pystynyt selvittämään. Tai sitten tunteilla olikin ihan oma logiikkansa...


4. Kathleen Ash: TALTUTETTU YLPEYS. 1983 Harlequin, Julia-sarja. 159-sivuinen nidottu kirja, kannen pientä kulumaa lukuun ottamatta ehjä ja siisti, esilehdellä aikaisemman omistajan merkintä.

Taltutettu ylpeys (Beyond Pride 1981, suom. 1983) –teoksen päähenkilö Jessica Romney oli alkuaan Etelä-Carolinasta Amerikasta, mutta muuttanut miehensä luo Australiaan. Hän eli onnellisia aikoja, kunnes aviomiehen äkillinen kuolema toi sekä surua että taloudellisen perikadon. Jopa rakas Romneyn kartano oli myytävä. Ja Peter Savage, uusi omistaja, halusi enemmänkin kuin vain maatilan. Jessican ylpeys ja itsepäisyys torjui miehen lähestymisyritykset ja hänen omatkin kaipauksensa…

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 7 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 4 vrk 7 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.