Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Julius Evola: Tiikerillä Ratsastaminen -suomennos

"Järjestöjä ja instituutioita, jotka perinteisessä sivilisaatiossa ja yhteiskunnassa olisivat mahdollistaneet yksilön todentavan itsensä täysin, puolustavan niitä periaatteellisia arvoja, jotka hän tunnustaa omakseen, ja järjestää elämänsä selvällä ja yksiselitteisellä tavalla, ei ole enää olemassa nykymaailmassa. Kaikki se, mikä on tullut vallitsevaksi modernissa maailmassa on Tradition maailman suora antiteesi, missä yhteiskuntaa hallitsevat periaatteet, jotka ylittävät pelkästään inhimillisen ja ohimenevän.

Tiikerillä Ratsastaminen esittää nykyisen hajaannuksen ajan idolien, rakenteiden, teorioiden ja illuusioiden leppymättömän kritiikin Tradition sisäisten opetusten valossa. Evola tunnistaa ”tiikerillä ratsastamiseen” kykenevän ihmistyypin, joka kykenee muuntamaan aikakauden tuhoisat prosessit sisäiseksi vapautumiseksi.

Tiikerillä Ratsastaminen on italialaisen kulttuurifilosofin, yhteiskuntakriitikon ja esoteristin Julius Evolan viimeiseksii jäänyt kokopitkä teos, joka on edelleen hyvin ajankohtainen ja voi tuoda merkittävää valoa ihmiselle, joka etsii sisäistä vapahtumista kahden aikakauden kaoottisella väliajalla. Teosta on myös kutsuttu selviytymisoppaaksi ”sielun aristokraatille”, joka kokee elävänsä maailmassa ja ajalla johon hän ei sisäisesti kuulu; sitä on kutsuttu myös oppaaksi oikeistolaiselle anarkistille."

Teos on käännetty Inner Traditions -kustantamon julkaisemasta englanninkielisestä versiosta ja se on varustettu kommentaarin kera.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 17:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.