Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä 

 

Jumalan miekka / Gods and Generals (DVD) 

"Sota on kaiken pahan summa", Thomas Jackson julistaa. Mietiskelyyn taipuvainen yliopistoprofessori ei kuitenkaan aio väistää tuota pahaa. Miehessä palaa luja usko, joka tekee hänestä täysin pelottoman taistelussa ja hän enemmän kuin ansaitsee lempinimensä "Stonewall" Jackson.

Jeffrey M. Shaaran bestselleriin perustuva Jumalan miekka tuo kuvaruutuun USA:n sisällissodan ensimmäiset vuodet liittoutumineen ja tulisine taisteluineen. Ronald F. Maxwell ohjaa tämän eeppisen, rikkailla yksityiskohdilla varustetun elokuvan, joka kronologisesti sijoittuu aikaan ennen Maxwellin Gettysburgin taistelu -klassikkoelokuvassa kuvattuja tapahtumia.

Tarinan keskipisteessä on kolme rohkeaa miestä ja kolme kohtalokasta taistelua. Sotilaiden nimet ovat Joshua Chamberlain (Jeff Daniels), "Stonewall" Jackson (Stephen Lang) ja Robert E. Lee (Robert Duvall). Sotakenttinä toimivat Manassas, Fredericksburg ja Chancellorsville.

Näiden taistelijoiden ja näiden taisteluiden kautta saamme todistaa itseään vastaan sotivan kansakunnan urheutta ja ahdinkoa.

Ohjaus: Ronald F. Maxwell

Pääosissa: Jeff Daniels, Stephen Lang, Robert Duvall, Mira Sorvino, Kevin Conway, C. Thomas Howell, Frankie Faison, William Sanderson, Bill Campbell, Alex Hyde-White, Bruce Boxleitner

Valmistusvuosi: 2003

Kesto: 3 h 30 min

Bonukset

  • Vastaava tuottaja Ted Turner esittelee elokuvan
  • Kolme "Näin tehtiin elokuvaa" -dokumenttia: "Journey to the Past", "The Life of Thomas "Stonewall" Jackson" ja "The Authenticities of the Film"
  • Historioitsijoiden, ohjaajan ja muiden kommenttiraita
  • Kaksi musiikkivideota: Bob Dylanin "Cross the Green Mountain" ja Mary Fahlin "Going Home"
  • "Virginia" promo
  • Traileri
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 5 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 17 vrk 5 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.