Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien Blu-ray -boksi suomeksi tekstitettynä

 

Jurassic World Trilogia / Jurassic World Trilogy (Blu-ray) uusi ja muoveissa 

Sisältää seuraavat elokuvat:

Jurassic World

22 vuotta sitten John Hammond visioi teemapuiston, jossa kävijät voisivat kokea jännitystä nähdessään todellisia dinosauruksia.

Tänä päivänä Jurassic World ottaa vastaan kymmeniä tuhansia kävijöitä, mutta puiston nähtävyyksien takana piilee uhka: geneettisesti muunneltu dinosaurus, jolla on julmia kykyjä.

Kun kaaos uhkaa saarta, Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) taistelevat aikaa vastaan, samalla kun päivä puistossa muuttuu elonjäämiskamppailuksi.

Ohjaus: Colin Trevorrow

Pääosissa: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Irrfan Khan, Nick Robinson, Ty Simpkins, B.D. Wong, Omar Sy, Jake Johnson, Judy Greer, Lauren Lapkus, Brian Tee, Katie McGrath

Valmistusvuosi: 2015

Kesto: 2 h 4 min

____________________________________

Jurassic World: Kaatunut valtakunta / Jurassic World: Fallen Kingdom 

On kulunut kolme vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa.

Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta.

Ohjaus: J. A. Bayona

Pääosissa: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda, James Cromwell, Toby Jones, Ted Levine, B.D. Wong, Isabella Sermon, Geraldine Chaplin, Jeff Goldblum

Valmistusvuosi: 2018

Kesto: 2 h 8 min

____________________________________

Jurassic World: Dominion

Neljä vuotta Isla Nublarin tuhon jälkeen dinosaurukset elävät – ja saalistavat – nyt ihmisten rinnalla kaikkialla maailmassa. Tulevaisuutta muovaa nyt hauras kauhun tasapaino.

Säilyttääkö ihminen asemansa luomakunnan kruununa ja ravintoketjun huipulla joutuessaan jakamaan planeetan kaikkien aikojen pelottavimpien petojen kanssa?

Ohjaus: Colin Trevorrow

Pääosissa: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, Daniella Pineda, B.D. Wong, Justice Smith, Omar Sy, DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Dichen Lachman, Scott Haze, Campbell Scott

Valmistusvuosi: 2022

Kesto: 2 h 26 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.5.2024 18:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.