Kuvaus

Saksan rautateiden kalustoon on jo 1920-luvulta asti kuulunut sarjan 24 höyryveturi, joka ei ole iso eikä pieni ja on siksi hieno hankinta pienoisrautatiellekin. 90 km/h huippunopeus riitti moniin matkustajajuniin ja veturi oli silti sopiva sivuratojenkin juniin. 

1960-70 -luvun malliversio on jykevää metallivalua. Pientä kulumaa siellä täällä, perinteinen Fleischmann-tekniikka. Toimivat ajovalot. Tenderissä Fleischmann-hakakytkin, joka on vaihdettavissa.

Tekninen toiminta moitteeton, kuten aina kaikissa myymissäni kohteissa.

OLE HYVÄ JA LUE MYÖS TÄMÄ:

Kohteista esitetyt valokuvat ovat osa kohteen kuvausta – katso kuvia tarkasti. Poistan kokoelmistani jopa yli 30 vuoden aikana kertynyttä pienoisrautatietavaraa, sekä Märkliniä, että kaksikiskotavaraa, kuten Fleischmann, Roco, Liliput, Lima jne.

Maksu tilille ja toimitus postitse, ellei toisin sovita. Säästä postikuluissa ja katso muut kohteeni kuvan yläreunasta kohdasta ”Myyjä” linkistä ”Katso ilmoitukset”, linkki on tässä https://www.huuto.net/haku/sellernro/63579

 
Kaikki kohteeni ovat H0-mittakaavan eli 1:87 analogisesti eli tavanomaisesti ohjattuihin pienoisrautateihin, ellei toisin mainita. Olen pienoisrautatieharrastaja ja keräilijä enkä kauppias: tarkoituksenani on saada tarpeettomaksi jäänyt tavara kiertämään tavoittelematta fantasiahintoja. Avoin ja rehellinen kaupankäynti on ohjenuorani: tutustu palautteeseeni.

Kaikki myymäni kohteet ovat takuutestattuja. Jos kuitenkin kohteessa on oleellinen puute tai havaittava vika, lähetän tarvittavan osan tai korjaan kohteen. Ellei tämä ole jostain syystä mahdollista, vasta silloin saattaa kaupan purku tulla kysymykseen. Kuvailen kohdetta parhaani mukaan, kysy rohkeasti lisää!

Huomaa, että Märklin-veturit kulkevat vain Märklin-radoilla. Vastaavasti muut merkit sopivat yleensä keskenään, mm. Fleischmann, Roco, Trix, Lima, Liliput jne. toimivat kaksikiskoradoilla, mutta eivät Märklinin radoilla. Vaunuihin on mahdollista vaihtaa pyöräkertoja ja kytkimiä niiden sovittamiseksi muiden merkkien ratoihin. Märkliniin sopivat Märklinin ja Titanin muuntajat ja tasavirtaratojen muuntajat sopivat yleensä keskenään eli Trixin muuntajalla voit ajaa Fleischmannin tai Rocon junaa jne.

****


Hakusanat Märklin Fleischmann Piko Lima Liliput Roco pienoisjuna pienoisveturi pienoisrautatie rautatie leikkijuna junarata h0 ho 00

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 20 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

67 € Sulkeutuu 17 vrk 20 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.