Kuvaus

2 kirjaa, voit ostaa vain toisen kirjan jos haluat. Yhden kirjan hinta on 5 € + 2,50 postikulut

Tuula Kallioniemi - Kaahailua ja kepposia

Tötterö tutustuu Pikkikseen, joka on tottunut viettämään ensiluokkaista elämää ja odottaa ensiluokkaisuutta myös ekalta luokalta. Pulla joutuu liriin pääkaupungista hankittujen fiinien farkkujensa tähden. Pyörätuolillaan kaahaileva Verneri saa avustajakseen vanhan kunnon Soppa-Nestorin.

Syysretkellä Saska joutuu tekemisiin häirikkövariksen kanssa ja muuttuu smurffiksi. Soppa-Nestorin Musti-kissa paljastuu raamatunkertomuksen Moosekseksi, jonka Ramona ja Tötterö tahtovat pelastaa lähettämällä kaislakorissa virran vietäväksi. Musti osoittautuu häikäilemättömäksi lurjukseksi, ja kuinkas sitten käykään"

Tuula Kallioniemen teksti on kuin räätälöity alakoululaisten mittojen mukaan, ja Jii Roikosen vallaton kuvitus on täysosuma.

Tuula Kallioniemi, Aavaita ja avauusolentoja

Reuhurinteen alakoulusta kertovan kirjasarjan uusi tuleminen jatkuu toisen osan voimin. Kirjan sisältö on rakentunut käytännössä samalla kaavalla kuin aikaisemmissakin eli jokainen luku on koulun ja sen oppilaiden arkielämästä kertova oma erillinen tapauksensa.

Tämä on siis laadultaan ja sisällöltään tyylillisesti aika samanlaista kuin aikaisemmatkin kirjat. Alan itse jo pikkuhiljaa tottua näihin uusiin hahmoihin. Mukana nähdään sivuhahmoina myös niitä kirjasarjan ensimmäisen puoliskon aikana nähtyjä vanhoja oppilaita.

Aaveita ja avaruusolentoja on helppolukuinen kirja alakoulun alkuvaiheessa oleville, ikähaarukaltaan ehkä 6–10-vuotiaille. Se sopii yhdessä luettavaksi koulussa tai vaikka omaksi pulpettikirjaksi, jos sellaisia nykykouluissa enää käytetään.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 14 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 38 vrk 14 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.