Kuvaus

Tässä tarjolla lilan värinen kaareva hartiahuivi, jonka materiaali on 80 % villaa ja 20 % polyamidia. Huivi on kaareva, reunassa on 10 cm levyinen ”rypytetty” reunus. Huivin kokonaispituus on 207 cm ja leveys keskeltä 62 cm reunus mukaan luettuna. Valmistusmaa on Portugali. Hoito-ohjeet liinassa. Huivin paino on noin 350 g. Huivi on käyttämätön. Parhaiten oikea väri näkyy kuvassa.2.

Maksu toimituskuluineen (matkahuoltopakettina 6,85 euroa) tilille, ja paketti lähtee pikaisesti matkaan. Noutokin käy erikseen sovittavana ajankohtana Tuusulasta Hyrylän keskustasta.

Katso muutkin myyntikohteeni, miesten paitoja, puseroita ja solmioita, naisten sekä nuorten vaatteita, käsi- ym. laukkuja, asusteita, huiveja, nahkavöitä, miesten ja naisten kenkiä, kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, tauluja, mattoja, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, kupariesineitä, erilaisia keräilykohteita, säilöntäastioita, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja ja pienten lasten erilaisia rakennuspalikoita. Yhdistelen postituksia.

haku hartiahuivi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
8 €
Sulkeutuu 13 vrk 16 h 47 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 8 € Sulkeutuu 13 vrk 16 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.