Tuote on myyty käyttäjälle mirowmirow hintaan 4,90 €

Kuvaus

Kala Nimeltä Wanda - A Fish Called Wanda 2xDVD.

Valmistusvuosi: 1988
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi

"Kala nimeltä Wanda" (A Fish Called Wanda) on Charles Crichtonin ohjaama komediaelokuva vuodelta 1988. Elokuva kertoo varasryhmästä, joka yrittää saada käsiinsä jalokiviä ja joutuu sotkeutumaan kommelluksiin ja ristiriitoihin matkallaan.
Tarina alkaa kun George Thomason (Tom Georgeson) suunnittelee timanttien varastamista yhdessä viehättävän ja kieroilevan Wanda Gershwitzin (Jamie Lee Curtis) kanssa. He saavat avukseen rikollisen Ken Pileyn (Michael Palin) sekä Wandan rakastajan Otto Westin (Kevin Kline), joka on väkivaltainen ja hieman hölmö.
Varkaus menee aluksi suunnitelmien mukaan, mutta ryhmän keskinäiset kiistat ja kieroilu alkavat vaikuttaa suunnitelman onnistumiseen. Jännitteet kasvavat entisestään, kun Wanda alkaa lähestyä George Thomasonin asianajajaa, Archie Leachia (John Cleese), saadakseen lisätietoja timanteista.
Elokuva etenee monien komediallisten tilanteiden ja väärinkäsitysten kautta. Hahmojen motiivit sekoittuvat ja suunnitelmat muuttuvat yllättävillä tavoilla. Samalla kun ryhmä yrittää selvittää timantteihin liittyviä ongelmia, he joutuvat tekemisiin kiukkuisen vartijan (Tom Hollander) ja peräänantamattoman poliisin (Stephen Fry) kanssa.
"Kala nimeltä Wanda" on täynnä nokkelia repliikkejä, komediallisia väärinkäsityksiä ja hulvattomia tilanteita. Elokuva yhdistelee brittiläistä huumoria ja amerikkalaista slapstick-komiikkaa luoden ainutlaatuisen ja viihdyttävän sekoituksen.
Elokuvan aikana hahmot kehittyvät ja paljastavat omat heikkoutensa ja salaisuutensa. Samalla se käsittelee rakkauden, uskollisuuden ja petoksen teemoja hulvattomalla tavalla.
"Kala nimeltä Wanda" on ylistetty komediaelokuva, joka tarjoaa runsaasti naurua ja viihdettä. Sen ainutlaatuinen huumori ja loistavat näyttelijäsuoritukset tekevät siitä klassikon, joka jatkaa naurattamistaan vielä vuosikymmentenkin jälkeen.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 10:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.